Láska a vztahy ve znamení Lva

Láska a vztahy ve znamení Lva

Zrozence ve znamení Lva charakterizuje sebevědomí, hrdost, síla osobnosti, přímost a příjemný magnetismus. Ke svému životu však potřebují publikum a pocit dominance. Jejich energie a dobrá nálada nabíjí celé okolí, běda však, když jim něco není po chuti. V životě i lásce mívají štěstí, pokud zvládnou svou temnější část – sebestřednost a do určité míry i jistou sobeckost. Jaký je život se Lvem? A co znamení Lva může ve vztahu nabídnout vám?

Znamení Lev: Životní drama jako hra

Lvi vynikají nezdolnou energií. Díky svému přirozenému sebevědomí jsou přímí. Netouží zranit, pouze své názory sdělují jasně a bez oklik. Na druhou stranu touží být oblíbení, milovaní a středem dění, proto se spolu s věkem naučí jistému taktu. Zrozenci ve Lvu milují drama, nuda je pro ně zabiják. Přece jen, jsou to „pouze“ větší kočky. Své zájmy dokáží dost tvrdě prosazovat, a ne vždy je to v souladu s rodinnými potřebami. Emoční svět Lva se neodehrává uvnitř něj, ale venku. Velká dramata nejsou výjimkou. Své emoce doslova přehrává jako divadelní role. Pokud se zamiluje, bude vám klidně stát pod okny a na kytaru hrát romantické písně, pokud je smutný, pak „trpí“.

Znamení Lev: Já na prvním místě

Lvi jsou závislí na vnějším přijetí a ke své spokojenosti potřebují pochvalnou zpětnou vazbu a lichotky. Pokud chcete být se Lvem šťastní, chvalte ho, a to za cokoli, co se naskytne. Pokud se Lev cítí spokojen, zahrne vás dárky, pozorností a oddaností. Součástí potřeb Lva jsou také pravidelné sexuální hrátky, které mohou být jak bouřlivé, tak něžné. V erotické oblasti je vynalézavý a stydlivostí rozhodně netrpí. Je rád dominantní, ale jde mu i o vaši spokojenost (přeci jen, chce tu pochvalu). Lev nikdy nesmí ztratit tvář na veřejnosti. Pokud jej tedy kritizujete ve společnosti, váš vztah může velmi utrpět. Stejně tak je pro něj nemyslitelné, že by odpustil nevěru (obzvlášť je-li ještě ovládán svým egem). Bývá i žárlivý.

Ve jménu krále Lva

Lev se velmi snadno zamiluje, obzvlášť do toho, kdo je v jeho očích reprezentativní a „na úrovni“. Miluje vášnivě a oddaně, ale pokud v jeho očích ztratíte svůj lesk, dokáže i nesmlouvavě odejít. Obzvlášť, naskytne-li se neodolatelné pokušení. Nerad hraje druhé housle, proto nebývá dlouhodobým milencem vdaných/ženatých jedinců. Pokud se však Lev skutečně zamiluje, zůstává sice divoký, ale věrný. Jeho oddanost se zvyšuje, když se o něj postaráte jako o „krále“, kterým se Lev vnitřně cítí. Problém je, že od vás nevyžaduje býti služebnou, ale oddanou královnou. Málokdy také budete vlastně sami, neboť Lev se velmi rád obklopuje lidmi, návštěva tedy není nikdy daleko.

Jak se projevuje Lev – žena?

Žena ve znamení Lva bývá okouzlující, sebevědomá bytost, jež vás uchvátí svým temperamentem. Lvice mívají vášnivý sex-appeal, který umí podtrhnout i dobře padnoucím oblečením, vůní a účesem. Vědí, co jim sluší a jak se chovat. Žena Lvice nevypadá „lacině“, i v pytli od brambor bude za dámu. Ve vztahu i v sexu mohou být Lvice značně dominantní, ale vy se rádi necháte „přeprat“. Pokud o někoho žena Lev stojí, nebude se ostýchat jej oslovit a svést. Na druhou stranu špatně snáší, pokud je odmítnuta nebo opuštěna.

Jak se projevuje Lev – muž?

Elegantní, důvtipný, vždy se sebevědomým, ale milým úsměvem na rtech. To je typický muž Lev. Erotiku považuje za formu sebevyjádření, sám je pozorným milencem, který se nebrání žádnému experimentu. Lev má rád luxus, proto ocení upravenost a eleganci partnerky. Svůdné prádlo, šampaňské anebo erotická masáž a muž Lev je váš. Pokud navíc oceníte jeho snahu a pozornost, bude příst blahem.

Proč nestačí sluneční znamení?

Pro úplnost je třeba uvést, že sluneční znamení, které ukazuje naše vnitřní naladění, není jediným prvkem horoskopu. Velmi podstatnou částí horoskopu je také ascendent, který mimo jiné určuje, jak se naše povaha projevuje navenek. To, jak vnímáme sebe (sluneční znamení) se od toho, jak nás vnímá okolí (ascendent), může výrazně lišit. Zásadní je také postavení Luny (měsíce), které ukazuje, jak se chováme na své podvědomé úrovni, jak využíváme své instinkty. V neposlední řadě jsou součástí astrologického výkladu i ostatní planety a jejich umístění v tzv. domech.

Pokud se chcete o znamení Lva dozvědět více, přečtěte si také naše další články:

Znamení Lva předchází znamení Raka a následuje znamení Panny.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1