Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde

Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes jáhly

Publikováno: 6.2.2021
Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes jáhly

Veronika Vágnerová

Redaktorka

Více o autorovi

Jáhly obvykle nejsou první příloha, na kterou si vzpomenete při vaření oběda. Přitom v staročeské kuchyni měly pro bohatý obsah minerálů a vitaminů své pevné místo. Jsou přirozeně bezlepkové, lehce stravitelné a neměly by být přehlížené ani v dnešní době. Dá se z nich totiž připravit více pokrmů než jáhlová kaše nebo jáhlový nákyp.

Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Chcete číst dále? Stačí se zdarma registrovat!

Získejte zdarma a bez závazků přístup k exkluzivnímu obsahu, zdravotním kalkulačkám, soutěžím a dalším výhodám.

Vytvořit profil

Už máte profil na dobrakondice.cz?

Štítky článku

 

Nemáte ještě svůj účet?

Zaregistrujte se a získáte u nás zcela zdarma řadu výhod :)