Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde

Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes pstruh

Publikováno: 3.4.2021
Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes pstruh

Eva Matoušková

Redaktorka

Více o autorovi

Pstruh je výborná čistá sladkovodní ryba, u nás běžně dostupná, a byla by tak škoda si ho pravidelně nedopřávat. Vždyť ryby tradičně patřily na sváteční stůl, nejen ten vánoční, ale i velikonoční. V jarních měsících pomáhaly našim předkům posílit celý organismus. Pstruh obsahuje mnoho cenných bílkovin, ale i důležité tuky ve formě omega 3. Vyzkoušejte s námi netradiční úpravu pečení ryb v solné krustě.

Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Chcete číst dále? Stačí se zdarma registrovat!

Získejte zdarma a bez závazků přístup k exkluzivnímu obsahu, zdravotním kalkulačkám, soutěžím a dalším výhodám.

Vytvořit profil

Už máte profil na dobrakondice.cz?

Štítky článku

 

Nemáte ještě svůj účet?

Zaregistrujte se a získáte u nás zcela zdarma řadu výhod :)