Pstruh je výborná čistá sladkovodní ryba, u nás běžně dostupná, a byla by tak škoda si ho pravidelně nedopřávat. Vždyť ryby tradičně patřily na sváteční stůl, nejen ten vánoční, ale i velikonoční. V jarních měsících pomáhaly našim předkům posílit celý organismus.
Pstruh obsahuje mnoho cenných bílkovin, ale i důležité tuky ve formě omega 3. Vyzkoušejte s námi netradiční úpravu pečení ryb v solné krustě.
Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Registrace na dobrakondice.cz je zcela zdarma bez jakýchkoli poplatků!
Získáte přístup k exkluzivnímu obsahu, soutěžím a dalším výhodám.
Na našich webových stránkách využíváme cookies, které nám umožňují správnou funkci stránek na Vašem zařízení, můžeme díky nim zvyšovat kvalitu našich služeb a sortimentu a přizpůsobovat nabídky, aby pro Vás byly relevantní. Rozsah zpracování si můžete libovolně nastavit.
Zde si můžete nastavit cookies dle vašich preferencí:
Použivané cookies
Informace o cookies
Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.
Aby se mohly webové stránky správně zobrazovat, potřebujeme sbírat tzv. technické cookies. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme váš souhlas.
Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách. Kdykoliv můžete změnit nebo zrušit svůj souhlas prostřednictvím panelu na našich webových stránkách.
Zjistěte v našich zásadách ochrany osobních údajů více o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme vaše osobní údaje.
Vždy prosím uvádějte ID svého souhlasu a datum, kdy nás budete kontaktovat ohledně vašeho souhlasu.