Pohybová výzva na listopad. Protančete celý měsíc!

Pohybová výzva na listopad. Protančete celý měsíc!

Je zdrojem dobré nálady, naplňuje tělo energií, snadno vykouzlí úsměv, dokáže nakopnout na celý den nebo zbavit špatné nálady, formuje postavu, anebo dodává sebevědomí. Tanec. Pojďte se s námi protančit celým listopadem!

Ptáte se, proč tančit, když žádné dovednosti nemáte? Ani nemusíte! Tančete, jak chcete, ale to nejdůležitější – dělejte to naplno. A stejně procítěně, jak když si doma zpíváte sami ve sprše nebo během vaření. A co víc, za 30 dní se můžete z nováčka stát zdatným tanečníkem. Budete se cítit jistě a každý den bude o to hezčí. Navíc si díky tanci zpevníte střed těla, nohy nebo ruce. Tanec z vás zkrátka a dobře udělá nového člověka – veselejšího, spokojenějšího a trochu více nad věcí. A to se obzvlášť v tomto období, kdy na spoustu z nás padá podzimní splín, skutečně hodí.

Tancem proti smutkům

Zapomeňte na „šlapání zelí“, při tomto tančení se opravdu zapotíte! Vybrali jsme pro vás několik tanečních videí z YouTube, při nichž se nudit nebudete. Rozpis je na 3 týdny, záměrně. Ten poslední listopadový necháme na vás. Můžete si nakombinovat již odcvičené lekce, které vás nejvíce zaujaly, nebo si zkrátka zatančit každý den podle své fantazie. A klidně zapojte i partnera nebo děti. Uvidíte, že i je to bude bavit.

Týden 1

  1. Tanec 1
  2. Tanec 2
  3. Tanec 3
  4. Tanec 4
  5. Tanec 5

Týden 2

  1. Tanec 6
  2. Tanec 7
  3. Tanec 8
  4. Tanec 9
  5. Tanec 10

Týden 3

  1. Tanec 11
  2. Tanec 12
  3. Tanec 13
  4. Tanec 14
  5. Tanec 15

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1