Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde

Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes ředkvička a kedlubna

Publikováno: 12.6.2021
Vařte s Dobrou kondicí: V hlavní roli dnes ředkvička a kedlubna

Veronika Vágnerová

Redaktorka

Více o autorovi

Kedlubny a ředkvičky jsou oblíbená česká zelenina. Dá se z nich udělat salát, připravit ředkvičková pomazánka, uvařit kedlubnové zelí, zpracovat zastudena i zatepla. Možná ale ani nevíte, jaký přírodní zázrak si vůbec házíte v obchodech do košíku nebo pěstujete doma na zahrádce. Právě nyní na jaře je nejlepší doba na jejich nákup nebo sklizeň.

Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Chcete číst dále? Stačí se zdarma registrovat!

Získejte zdarma a bez závazků přístup k exkluzivnímu obsahu, zdravotním kalkulačkám, soutěžím a dalším výhodám.

Vytvořit profil

Už máte profil na dobrakondice.cz?

Štítky článku

 

Nemáte ještě svůj účet?

Zaregistrujte se a získáte u nás zcela zdarma řadu výhod :)