Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde

Pochutnejte si na vlastním low carb pečivu

Publikováno: 13.6.2020
Pochutnejte si na vlastním low carb pečivu

Veronika Vágnerová

Redaktorka

Více o autorovi

Pečivo je zdrojem komplexních sacharidů a mnohdy i cenné vlákniny. Na jeho konzumaci není obecně nic špatného. Naši předkové ho jedli zcela normálně a patrně je ani nenapadlo, že by na tom měli něco měnit. Přesto může být občasná náhrada za domácí nebo low carb pečivo pro tělo vítaná. Zejména kvůli obsažené mouce, která některým lidem nedělá dobře. Může jít i o zpestření jídelníčku a vyzkoušení toho, co vám sedne lépe.

Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Chcete číst dále? Stačí se zdarma registrovat!

Získejte zdarma a bez závazků přístup k exkluzivnímu obsahu, zdravotním kalkulačkám, soutěžím a dalším výhodám.

Vytvořit profil

Už máte profil na dobrakondice.cz?

 

Nemáte ještě svůj účet?

Zaregistrujte se a získáte u nás zcela zdarma řadu výhod :)