Pochutnejte si na vlastním low carb pečivu

Pochutnejte si na vlastním low carb pečivu

Pečivo je zdrojem komplexních sacharidů a mnohdy i cenné vlákniny. Na jeho konzumaci není obecně nic špatného. Naši předkové ho jedli zcela normálně a patrně je ani nenapadlo, že by na tom měli něco měnit. Přesto může být občasná náhrada za domácí nebo low carb pečivo pro tělo vítaná. Zejména kvůli obsažené mouce, která některým lidem nedělá dobře. Může jít i o zpestření jídelníčku a vyzkoušení toho, co vám sedne lépe.

Pokračování článku je určeno pouze pro registrované čtenáře. Registrace na dobrakondice.cz je zcela zdarma bez jakýchkoli poplatků!

Získáte přístup k exkluzivnímu obsahu, soutěžím a dalším výhodám.

Facebook přihlášení
Registrovat profil

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1