Přičarujte si lásku prostřednictvím magie

Přičarujte si lásku prostřednictvím magie

Existuje mnoho způsobů, jak si do života přitáhnout toho pravého partnera. Kdysi ženy praktikovaly nejrůznější rituály, kouzla a babské tipy, aby si přivolaly milého. Dnes se lidé k pradávným rituálům vracejí. Vyzkoušejte i vy jeden z našich tipů, jak si přičarovat lásku. Pozvěte si na pomoc bylinky, nebo zkuste staré dobré zaříkání. Za pokus to stojí, že?

Lektvar lásky existuje, známe recept

Toužíte po lásce, ale ten pravý se před vašimi dveřmi ještě neobjevil? Podpořit svou vizi můžete nejrůznějšími kouzly – zda jejich účinkům uvěříte, to necháme na vás. Každopádně se může jednat o perfektní zábavu na dámskou jízdu, co říkáte? Zahrát si na čarodějnici? Proč ne! Francie je považována za zemi lásky, možná právě proto je čas vsadit na francouzské červené víno a přidat jej do lektvaru lásky.

K 250 ml vína budete potřebovat semínka celeru, kus čerstvého zázvoru, špetku mleté skořice, okvětní lístek rudé růže, sušenou nať kotvičníku, 2 lžíce medu, růženín a 4 růžové svíčky. Víno ohřívejte a přidejte nakrájený zázvor, okvětní list růže, lžíci kotvičníku, omytý růženín (před vařením jej nechte ohřát na srdci) a špetku skořice. Až směs začne vařit, přidejte semínka celeru a nezapomeňte přitom myslet na toho, pro koho je lektvar lásky určen.  Nápoj vařte o úplňkové půlnoci. Po vychladnutí vmíchejte med. Pravidlo? Nezapomeňte jej scedit a vytáhnout kámen. Ten můžete nosit u sebe. Nakonec jej s potenciální láskou vypijte za svitu svíček – on však nápoj musí ochutnat jako první. Jak to dopadne? Minimálně si pochutnáte na červeném víně a společně – a to zní jako rande!

Jde to i jinak? Vyzkoušejte moc bylinek

Možná už toho pravého vyhlídnutého máte, ale ne vždy je lehké se při nějaké příležitosti setkat a popíjet elixír lásky. Máme pro vás skvělou zprávu – podle našich babiček vám pomohou bylinky. Ty voňavé! Usušené listí citronovníku si dejte na noc pod polštář. Bylinka vám přinese nejen sny o vyvoleném, ale i jeho náklonnost. Jak s ní naložíte?

 

Romantické kouzlo? Jedině se svíčkami!

Svíčky patří mezi symboly magie a jejich světlo je navíc uklidňující. Chcete spojit příjemné s užitečným? Pak je čas na malé svíčkové kouzlo. Potřebujete červenou a růžovou svíčku a hrst růžových kvítků. Vyrobte si rituální růžovou vodu – hrst okvětních plátků růže nechte ve vodě přes noc. Před rituálem ve vodě opláchněte svíčky a postavte je před sebe. Udělejte si přitom na sebe čas – pohodlně se posaďte a svíčky postavte před sebe. Při zapalování myslete na to, jak se vaše srdce otvírá lásce. Otevřete svou mysl, svíčky fouknutím zhasněte. Rituál opakujte denně, dokud svíčky úplně nedohoří. To je celé – kouzlo vám minimálně pomůže otevřít se lásce. Ten pravý možná čeká právě na ten moment!

 

Kouzlo spočívá ve slovech

Nechcete magii, chcete spíš vsadit na ověřené metody, které vaše mysl přijme? Pak použijte jednoduché afirmace. Pozitivní větu si denně opakujte, správná afirmace by měla obsahovat časovost a stupňovitost, aby jí vaše mysl skutečně šla naproti. Jak na to? Vytvořte si větu v tomto duchu: Den za dnem jsem více a více otevřená lásce, která na mě čeká. Opakujte si ji – váš mozek bude snáz spolupracovat a láska se objeví. Minimálně sebeláska – a i ta je důležitá!

Zdroje: https://www.prozeny.cz/clanek/majove-carovani-privolejte-si-lasku-i-vasen-30510

https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-volny-cas-horoskopy-magie/192609/jak-si-pricarovat-lasku-zkuste-staletimi-overena-kouzla-a-ritualy.html

https://www.idnes.cz/jenprozeny/laska-sex/jak-si-pomoci-kouzel-pricarovat-lasku.A100902_112015_jpz-laska-sex_jph1

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1