Březnový horoskop
Co vás čeká a nemine v březnu? Zeptali jsme se hvězd a máme pro vás březnový horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Do čeho se můžete pustit a na co se těšit?

Březen podle hvězd

Na start prvního jarního měsíce si posvítí slunce ve znamení ryb, ke konci měsíce pak ve znamení berana. Jaro zve k probouzení, novému, ke změnám. Necháte i vy rozkvést vás život? Jestli věříte horoskopům, inspirujte se – a konejte v březnu s ohledem na postavení planet. Budou vám hvězdy přát?

 

Berani, vaše vztahy budou skvělé!

Díky Marsu, který vstupuje do znamení blíženců, očekávejte zajímavý vývoj v oblasti lásky a vztahů. Trápí vás konflikty v rodinném či partnerském svazku? Pak je ideální čas na komunikaci, blýská se totiž na lepší časy. Jste-li naopak nezadaní, můžete se podle hvězd těšit na seznámení. Březen ale přeje nejen vztahovým záležitostem. Cvičení a pravidelný pohyb se odrazí na vaší tělesné kondici, pozor si však dejte, abyste to s fyzickými aktivitami nepřehnali. V tom případě by se mohla ozvat vaše imunita.

 

Co čeká býky? Uznání v práci, ale i odpočinek

Jsou vaše vztahy jako na horské dráze? Proměnám se nevyhnete ani v březnu. Jak si můžete pomoci? Zapracujte s protějškem na rovnováze ve společných aktivitách. Jak to bude vypadat v oblasti práce a seberealizace? Vaše nasazení bude v březnu po zásluze odměněno. A protože je tolik důležité udržovat rovnováhu nejen ve vztazích, ale i v práci, vyvažte pracovní tempo odpočinkem. Wellness víkend příjemně okoření váš vztah a umožní vám načerpat síly na duben.

 

Večírky v březnu raději vynechte, Blíženci!

Blíženci, čeká vás neklidný, ale zajímavý březen. Retrográdní Merkur vám chystá jiskřivé seznámení, neslibuje však stálý vztah nezadaným. V pracovním životě je čas zapomenout na stereotyp – nebojte se prorazit. Vaše projekty jsou v březnu předurčeny k úspěchu, i kdyby vám zprvu nebylo přáno. Pozor si v březnu dejte na večírky a prohýřené noc – hrozil by vám nějaký ten trapas s nepříjemnými následky.

 

Úspěšný měsíc ve všech oblastech pro Raky

Raci, těšte se na nový měsíc. Silné novoluní slibuje úspěch ve všech oblastech. Uspějete v práci i podnikání. Hvězdy slibují zisk – nemusí jít jen o ten finanční. Pokud cítíte volání ctižádosti, vyjděte mu vstříc. Je čas jít si za svými sny, ať už se jedná o podnikatelský záměr, pracovní projekt, změnu pozice nebo hledání lásky. Je něco, v čem pro vás může být březen negativní? Vlastně ani ne – potrápit vás může jedině nachlazení či virózy.

Nasazení neopustí Lvy, pozor jen na únavu

Aktivní začátek roku pokračuje. Lvi, pokračujte ve všem, co děláte, budete i nadále schopni oslnit všechny okolo. Nemusíte se bát smělých cílů, s vaším nasazením a nadšením nelze minout. Mars varuje pouze před fyzickou námahou – pokud ucítíte únavu, zpozorněte. Je ideální čas vyvažovat aktivní energii kvalitním odpočinkem. Rada pro měsíc březen? Vyhněte se unáhleným rozhodnutím. Pod vlivem emocí není třeba rozhodovat v dlouhodobých záležitostech.

 

Panny čeká zklidnění a klidné jaro

Byl pro vás, Panny, únor náročný? Nebojte se, jste z toho venku. Čeká vás klidný jarní měsíc, který vám umožní odpočívat a vrátit se do harmonie. Jestliže jste v předchozích měsících zažili zklamání ve vztazích, nyní se vše urovná. Březen přeje i zdraví – je vhodný čas na odkládanou prevenci. Dopřejte si vitaminy, preventivní prohlídky a pobyt na čerstvém vzduchu. Měsíc zakončete odpočinkem ve wellness – vaše tělo bude jako znovuzrozené.

 

Váhy, změn a lásky se už nemusíte bát

Tápete v životě? Pravý čas na změnu nadešel. Březen je podle hvězd ideální pro upřímnost a odhodlání, ať už se jedná o jakékoli dilema. Kromě velkých změn je jarní měsíc nakloněn lásce. Z nové tváře, kterou potkáte tam, kde to nejméně čekáte, se může stát životní partner. Mějte oči a srdce otevřené. Zadané váhy čekají krásné společné chvíle s partnerem.

Štíři, tak harmonický měsíc tu dlouho nebyl

Příjemný měsíc čeká i vás, Štíři. Pluto vám přeje, nemusíte čekat nepříjemnosti, naopak. Březen se poveze na vlně harmonie v práci i doma. Díky vašemu naladění se mohou zlepšit některé vztahy – dokonce i ty, ve kterých to dříve skřípalo. Úspěch vás čeká ve všem, na co sáhnete. Může jít o sport, lásku, ale i podnikání. Vytrvejte v tom, co vás naplňuje.

 

Střelci, je čas dát si restart

Vaše vlna klidu následuje. Když budete dbát na kvalitní spánek, ani stres nebude mít šanci. Planeta Jupiter přeje vaší psychické odolnosti, můžete pracovat na seberozvoji. Stejně jako mysl je potřeba nakrmit také tělo – jaro je pro vás skvělým časem změnit životosprávu. Pokud tedy cítíte, že máte mezery v životním stylu, v březnu můžete svůj život úspěšně změnit. Restartu si všimne i vaše okolí, budete zářit na všechny strany. Strava, pohyb, odpočinek – to je vaše mantra na březen.

 

Úsměv Kozorohů je klíčem k pohodovému březnu

Kozorozi, usmějte se – a celý svět se rázem změní. Jakýkoli splín vám pomůže vyřešit vybraná společnost a zábava. Užívejte si jaro, získáte hromadu nové pozitivní energie. Nezapomeňte, že je tu čas obklopit se lidmi, kteří vám ten úsměv vykouzlí. Pozor si dejte jen na své zdraví, tam totiž máte podle horoskopu mezery. Máte dostatek minerálních látek? Dbáte na vyváženou stravu?

Odpočinek a klidné vztahy čekají Vodnáře

Vodnáři, oddech je tu! Už nemůžete? Nevadí, březen bude klidný a umožní vám odpočívat. Zapomeňte na rozpory, pracovní neshody, náročné vztahy. Vše, co se v minulých měsících nepovedlo, usedne – a vy se konečně zhluboka nadechnete. Čeká vás odměna v podobě uznání od blízkých osob. Ocenění urovná vaše vztahy a vše bude zase zalité jarním sluncem.

 

Ryby, pozor na oslabenou imunitu

Nečeká vás nic, co by vás mělo vykolejit. Když si dáte záležet na komunikaci v práci, dokonce se dočkáte zlepšení pracovní situace nebo vztahů v práci. Čeká vás partnerská i pracovní pohoda. Potrápit vás v březnu může jedině slabá imunita, jakékoli nachlazení nepřecházejte, ale pořádně jej vyležte. Jinak by hrozilo, že se v následujících měsících několikrát vrátí.

Zdroje: https://www.rexter.cz/rubriky/horoskopy/horoskop-na-mesic-brezen-pro-vsechna-znameni_306.html

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1