Velký horoskop na rok 2022: Víte, co vás letos čeká?

Velký horoskop na rok 2022: Víte, co vás letos čeká?

Chcete vědět, co vás asi čeká v následujícím roce? Kdo je připraven, není překvapen, a tak je ten správný čas začíst se do tajů, které pro vás hvězdy odhalily pro rok 2022. Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu a co vás potká v oblasti života, zdraví, peněz a celkové hojnosti?

Co vás čeká a nemine

Jako každý rok i 2022 bude rokem plným výzev ve všech oblastech, ale nemusí se jednat o negativní výzvy. Co je společné pro všechna znamení horoskopu? Zachovat si pozitivní přístup a nezanedbávat psychohygienu – jedině tak novým rokem proplujete beze stresu. Klíčové v roce 2022 bude také pochopení toho nejdůležitějšího – že nastal čas změnit zaměření pozornosti od toho, co se děje ve vašem okolí, k sobě. Pak může následovat úspěch v jakékoli oblasti. A jak na tom konkrétně budete vy sami?

 

Berany čeká činorodý rok

Podle astrologů vás čeká úspěšný rok, na který tak dlouho čekáte. Vaše plány jsou předem odsouzeny k úspěchu, pokud do nich vložíte své nadšení bez ohledu na to, co říká vaše okolí. Klíčem k tomu, abyste si úspěch a radost udrželi, je vaše vytrvalost. Pozor si dejte pouze na své beraní rohy – je čas naučit se jednat (především s autoritami) asertivně. Pokud si umění asertivity osvojíte, pak se můžete těšit na harmonický, ale příjemně akční rok včetně menších splněných snů a přání.

Vaše finance: V roce 2022 je šance změnit způsob, kterým vyděláváte.

Klíč k harmonii a zdraví: Vytrvalost.

Býci, těšte se na změny

Nové nápady, názory, změny. Takový rok čeká vás, býky. Zjistíte, že ne vždy je stereotyp tím, co od života chcete. Je čas opustit komfortní zónu! Po třech letech práce, promýšlení a snění nastane období, které konečně zamíchá s vašimi kartami. Můžete změnit povolání, ale i vztah nebo celý svůj život. Co dělat, aby váš rok byl jednoduše úžasnou jízdou? Vzdejte se některých materiálních hodnot, na kterých lpíte. Brání vám v plném rozletu za tím, co v hloubi duše chcete.

Vaše finance: Vydělávat peníze nemusíte jen tvrdou prací, ale také odvahou vyjít vstříc změnám – pustit se stávajících jistot.

Klíč k harmonii a zdraví: Odvaha.

Blíženci: Věnujte si čas pro sebe

Tápete nad některými důležitými otázkami ve vašem životě? Neodkládejte hledání odpovědí, dopřejte si chvíli pro sebe a zvažte možná řešení. Je vhodný čas pro seberozvoj a nejrůznější terapie – stačí odhodit strach a vrhnout se tam, kde to s vámi rezonuje. Rok 2022 je příležitostí vytvořit si osobní vizi a dát životu jasně najevo, že vy jste jeho tvůrcem. Aby se vám vize podařilo dosáhnout, nezapomeňte na sebedisciplínu, dveře úspěchu vám pak s radostí otevře druhá polovina roku.

Vaše finance: Nebojte se nechat si poradit v oblasti financí. Finanční mapa vám pomůže udělat pořádek v penězích a najít více cest k jejich rozmnožení. Pustíte-li se touto cestou, na konci roku bude mile překvapeni.

Klíč k harmonii a zdraví: Čas pro sebe.

Raci by měli naslouchat svému vnitřnímu hlasu

Konečně k vám dorazí zajímavé pracovní možnosti, proto se naskýtá možnost změnit zaměstnání nebo alespoň pozici ve stávající práci. Změna bude pozitivní tehdy, jestliže opustíte svou ulitu a rozhodnete se pro ni předem. Přestože štěstí bude v roce 2022 kolísavé, záleží jen na vašem přístupu a důvěře k životu, aby vám rok nepřipadal jako jízda na horské dráze. Krásný a šťastný rok to bude pro ty z vás, kdo dáte na svou vlastní intuici. Nebojte se žádných velkých nepříjemností, komplikací a hádek, protože těm se díky naslouchání svému nitru úspěšně vyhnete. Naopak vás čeká spokojený rok plný příjemných a naplněných vztahů.

Vaše finance: Díky tvrdé práci v předchozích obdobích se dočkáte zasloužené odměny. Může se jednat o změnu finančního ohodnocení v důsledky změny pozice nebo zaměstnavatele.

Klíč k harmonii a zdraví: Intuice.

 

Lvi konečně zvolní, čeká je čas pro sebe

Nebojte se, hektické období vystřídá čas na odpočinek a seberozvoj. Minulé projekty a píle konečně ponesou své ovoce, proto přijde čas celkově zvolnit. Uvědomíte si, co je skutečně důležité. Když v sobě najdete lehkost, zažijete nádherný rok. Nebojte se v sobě objevovat nové a zajímavé možnosti, talenty a vášně. Čemu se naopak vyvarovat? Spěchu a lví soutěživosti. Raději dbejte na své osobní štěstí a vnitřní úsměv. Je velká šance, že se stanou vaší součástí napořád.

Vaše finance: Hojnost jde ruku v ruce s vnitřním přesvědčením a vášní. Peníze přijdou (mnohdy nečekaně), pokud budete následovat své poslání.

Klíč k harmonii a zdraví: Lehkost.

Panny, budete se mít skvěle!

Na co sáhnete, to se podaří. Zlepšení vás čeká v kariéře i majetku, máte se na co těšit. Jestliže zjistíte, že nemáte čas na odpočinek, poslechněte tento laskavý signál a okamžitě zpomalte. Mohlo by se totiž stát, že peníze či majetek bude potřeba investovat do zdraví. Pokud naopak svému tělu věnujete péči a pozornost, budete se těšit skvělé fyzické kondici. V roce 2022 se změní vaše vnější i vnitřní situace, máte skvělou příležitost být svým nejlepším já. Nebojte se pravidelně podpořit ty, kteří se nemají tak dobře, jako vy. Každý dobrý skutek se vám vrátí v podobě odměny.

Vaše finance: Hmotná stránka vašeho života pokvete.

Klíč k harmonii a zdraví: Péče o tělo.

 

Šťastný rok pro váhy

Váhy čeká šťastný a vitální rok 2022. Patříte mezi ně? Pak se můžete těšit na energický rok plný nových aktivit. Vnímejte své osobní talenty a věnujte se tomu, v čem jste nejlepší. Tento rok vám bude přát, co se týká vašich snů. Bát se tak nemusíte ani seberealizace v oblastech, které dosud byly pouze vašimi koníčky. Je tu však jedna věc, které byste si měli všímat – a sice to, jak moc se přizpůsobujete svému okolí. Stůjte si sami za sebou, dovolte si autenticitu. Jedině tak ve svém životě konečně docílíte rovnováhy, která je právě pro vaše znamení tolik důležitá.

Vaše finance: Zapracujte na vašem přístupu k penězům a potká vás finanční rovnováha.

Klíč k harmonii a zdraví: Rovnováha ve všech oblastech.

 

Štíři, čeká vás výrazný osobní posun

Někdy oblačno, jindy slunečno. Není právě to na životu tak úžasné? Rok 2022 přeje vašemu osobnímu růstu, proto každou výzvu vnímejte pozitivně, i když tak na první pohled nevypadá. Vše, co se stane, vyústí v dobro. Nakonec půjde o rok plný stability v citovém i osobním životě. Pokud vás čas od času zavalí pocit chaosu, zvědomte si jej, zastavte a určete si priority. To vám pomůže zůstat ve svém středu. Opak by vám zbytečně brnkal na stránku fyzického zdraví. Klíčem k úspěchu vám v roce 2022 bude intuice, která vás dávno vede správným směrem. A to nejdůležitější? Překážky jsou tu pro váš posun, proto se jimi nenechte odradit.

Vaše finance: Těšte se na nové příležitosti, jak vydělat peníze.

Klíč k harmonii a zdraví: Priority, pozornost.

 

Střelci, zůstaňte klidní, čekají vás malé velké radosti

Méně je více. Tak nějak bude pro střelce vypadat rok plný radosti. Tu překvapivě najdete v drobnostech, běžných věcech, v každodenním životě. Rok 2022 bude rovněž přát nápravě chyb z minulých časů. Začátek roku přinese nové začátky, proto popřemýšlejte, zda netoužíte po změně. Máte nějaké větší plány? Pak si důvěřujte, vložte do nich pokoru a uspějete. Abyste si radost ze všedních dní a seberealizace udrželi po celý rok, je důležité nepřetěžovat se. Naučte se správně odpočívat i tehdy, když budete mít pocit, že nestíháte. Každá laskavá stopka vám pomůže nabrat více sil pro dohnání všech restů.

Vaše finance: Peníze přijdou, až je budete nejméně čekat.

Klíč k harmonii a zdraví: Vnitřní klid.

Kozorohy čeká výjimečný rok s mnoha uvědoměními

Připravte se, váš rok 2022 bude naprosto výjimečný! V tomto roce najdete spokojenost, štěstí a úspěch – ale ne kolem sebe. Uvnitř. Budete mít pocit, že všechny předchozí překážky, které jste na své cestě vnímali, zmizely. Zapracujte na své sebedůvěře, která vám pomůže cítit se lépe v jednání i běžném životě. Pokud na sobě budete krok za krokem pracovat, budete se opravdu cítit lépe než kdykoli jindy. Harmonické budou i vaše vztahy, na kterých se odrazí vaše vnitřní nastavení. Pozor si dejte pouze na své zdraví – situace se nezmění, ale zhoršovat se nemusí. Závisí to jen na vás a vaší péči o své tělo. Aby byl váš rok harmonický po všech stránkách, jak slibuje horoskop, vyhýbejte se přílišné sebestřednosti, která by harmonii naopak narušila.

Vaše finance: Peněz bude dostatek, pouvažujte nad investicí do vzdělání.

Klíč k harmonii a zdraví: Pokora a laskavost.

 

Vodnáři, kým se v roce 2022 obklopíte?

Neomezené možnosti. I tak by se dal shrnout váš následující rok. Štěstí přeje novým příležitostem, proto se můžete vrhnout do všeho, co jste odkládali. Těšit se ale můžete také na pozitivní změny. Čemu se naopak vyvarovat? Vaše spontánnost je úžasná, ale někdy je lepší dát rozhodnutím čas. Zkuste ji vyvážit klidem – a uspějete ve všem, co si zamanete. Aby se vám dařilo, je čas naučit se zdravě komunikovat a obhajovat své vize před ostatními. Díky tomu se naučíte ve svém okolí rozlišovat ty, kteří vám stojí za váš čas. Osoby, kterým věnovat přízeň. S tím je spojena očista vztahů – některé blízké je dobré nechat jít.

Vaše finance: Tvrdá práce nemusí bolet, ale může těšit. A to, co vás baví, na konci roku přinese úspěch ve financích.

Klíč k harmonii a zdraví: Komunikace, sebevědomí

Ryby, zůstaňte trpělivé, nový začátek přijde

Ryby, je čas splnit si nejeden sen a povznést svůj život na novou úroveň ve všech oblastech. Projdete celkovou transformací, která potrvá další tři roky. Dáte-li si pozor na iluze a naučíte se rozeznávat, co je skutečné a důležité, pocítíte pozitivní energii úspěchu a radosti. Čeká vás sice hromada tvrdé práce nejen na sobě, ale s tím souvisí tlustá čára za minulostí a konečně startovací čára nového období vašeho života. Klíčové je uvědomění, že už nyní máte našlápnuto správným směrem. Vydržte!

Vaše finance: Zvýšení platu či zisku z podnikání vám přinese blahobyt.

Klíč k harmonii a zdraví: Trpělivost.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1