Ve dvou se to lépe táhne aneb Dvojitá dávka energie!

Ve dvou se to lépe táhne aneb Dvojitá dávka energie!

Máte na sólo sportování málo motivace? Tak co takhle přibrat na další aktivitu partnera nebo kamarádku? Uvidíte, že se výkony rázem budou podávat raz dva!

Pokud se vám zdá, že nemáte se svým partnerem dostatek společných zájmů, zkuste mezi sledování seriálů, vaření, anebo cestování, zařadit i sport. Nejen, že společně budete pracovat na vysněné postavě, ale také získáte tu správnou motivaci. A že nemáte partnera? Nevadí! Třeba u takového běhání nebo bruslení se s kamarádkou bude „drbat“ jedna radost!

Proč sportovat ve dvou?

  • Vyrazíte sportovat, i když se vám opravdu nebude chtít. Nenecháte se přeci zahanbit.
  • Pustíte se do sportů, do nichž byste se pravděpodobně sami nepustili.
  • Můžete si dávat ve dvou společné výzvy – zhubnut pět kilo, uběhnout 10 kilometrů, vydržet v prkně 3 minuty…
  • Při sportu s kamarádkou se můžete snadno seznámit s jinými singles sportovci.
  • S partnerem najdete společnou vášeň.

Nejlepší sporty pro pár

Zapomeňte na předsudky, že by spolu partneři neměli sportovat. Naopak. Společná láska ke sportu je skvělým pojivem a koníčkem. V dnešní době, kdy většina lidí pracuje doslova od rána do večera, je čas pro vztah velmi krátký, a tak místo upadnutí na gauč raději nazujte tenisky a vyčistěte si společně hlavu. A které netradiční sporty vyzkoušet?

Via ferrata

Chcete-li opravdu prověřit svůj vztah, pusťte se do sportu, při kterém ucítíte v žilách skutečný adrenalin. Zamilujte si ferraty. Jedná se o zajištěné cesty v horském terénu, které jsou vybavené jistícími ocelovými lany, stupačkami nebo např. žebříky. Díky těmto cestám doslova vylezete na místa, o nichž se vám nesnilo, a navíc uvidíte dokonalé výhledy. O tom, že budete muset otestovat svou i partnerovu odvahu, ani nemluvě. Tento sport je týmová hra.

Šlápněte do pedálů

Zapomeňte na horské kolo. Teď je tu gravel! Jedná se o silniční model kola, který je navržený tak, aby zdolal i terénní nerovnosti a zajišťoval pohodlnou jízdu. Lehké kolo, atraktivní design a pocit, jako kdybyste pluli. Na gravelu ujedete mnoho kilometrů a váš dosavadní pohled na cyklistiku se změní. A co víc, můžete si s partnerem pořídit párové dresy. K tomu všemu na vás bude váš muž opravdu pyšný. Dlouhou dobu byla totiž silniční cyklistika spíše pánskou záležitostí.

Sportujte s kámoškou

Jste svobodná, ale sama se ke sportu „nevykopete“? Nevadí, s kamarádkou nebo kolegyní to půjde mnohem lépe. Během sportování se můžete motivovat stejným směrem – za vysněnou postavou, laděním křivek do plavek nebo zkrátka jen možností dopřát si pak bez výčitek něco dobrého. A do kterých sportů se s kamarádkou pustit?

In-line

Staré dobré kolečkové brusle snad nikdy nevyjdou z módy. Jezdí na nich ženy, muži i děti. Jsou cestou, jak zapracovat na dokonalém pozadí a stehnech a je to také sport, u kterého se zapotíte, ale zároveň můžete vést souvislou konverzaci. Ale pozor, stále je to sport, a tak pořádně pokrčte kolena, vystrčte zadek a makejte. Teprve pak ty vysněné výsledky spatříte.

V Rockyho šlépějích

Holky a box? No jasně! Pokud se chcete při sportu opravdu zapotit a dostat ze svého těla maximum, omotejte si na ruce bandáže nebo navlékněte rukavice a postavte se do ringu. Kondiční box je i pro něžné pohlaví. Rozhodně nemusíte mít strach, že byste z každého tréninku odcházela v monoklem, trenér vám lekci postaví na míru a vy se díky tomuto sportu naučíte nejen pracovat se svým tělem, ale získáte také sílu, mrštnost a tělo snů.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1