Pohybová výzva na září. Za sexy zadek!

Pohybová výzva na září. Za sexy zadek!

V předešlých výzvách jsme se věnovali bříšku, krásným pažím, komplexnímu cvičení celého těla i nohám. Nyní je čas zaměřit se důkladně na tu část těla, kterou valná část mužů považuje za velmi sexy – zadek.

Dávno tomu, kdy většina modelek, zejména v 90. letech, vypadala spíše chlapecky. Žádná prsa, žádné hýždě. Kult ženské krásy se ale stále proměňuje a my můžeme s potěšením říci, že se vyhublost vytrácí a v kurzu je sexy vysportovaná a zdravá postava. A jak víme, ve zdravém těle, zdravý duch!

Zeptáte-li se mužů, jaká část ženského těla se jim líbí nejvíce, většina vám odpoví, že je to pěkný a kulatý zadek. Ten není otázkou dlouhého sezení, ale často velké dřiny a makání. Tak hurá na to. Pojďme společně na sexy zadku zapracovat. Již za měsíc uvidíte výsledky.

V průběhu září se můžete těšit na cvičení zaměřené na spodní část těla. A přestože bude pozornost směřována na hýždě, nemějte strach, bez posíleného středu těla, zad a paží, by to nešlo.

Zářijová výzva bude věnována následujícím cvikům:

  • Squaty - Mějte chodidla od sebe na šířku boků a dřepněte si, jako byste se chtěli posadit na židli. Zatlačte patami na podlahu, s výdechem krčíte kolena, s nádechem se vracíte do výchozí pozice. Záda jsou rovná, ramena od uší.
  • Zvedání nohou - Na všech čtyřech zvedněte pravou nohu do vzduchu pod úhlem 90 stupňů, přímo nahoru za sebe. Držte prsty na nohou a pulzujte! Hlava je v prodloužení páteře. Cvik opakujte na obě nohy.
  • Výkop - Sklopte předloktí na zem a zůstaňte klečet na kolenou. Poté narovnejte pravou nohu a s nádechem dynamicky vykopněte nohu směrem vzhůru. Chodidlo drží flexi. Cvik opakujte na obě nohy.
  • Most - Lehněte si na záda. Uvolněte paže a chodidla položte na šířku boků. S nádechem zvedněte pánev až ke stropu, s výdechem se vracejte těsně nad podložku.

​​​​Pojďte do toho s námi, vytiskněte si následující tabulku, pověste třeba na ledničku a každý splněný den si pěkně odškrtněte. Na konci měsíce nám pak můžete dát vědět třeba u facebookového postu, jak se vám dařilo.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1