Dá se s živým kolagenem nové generace „mládnout“  do krásy a kondice?

Dá se s živým kolagenem nové generace „mládnout“ do krásy a kondice?

PR článek 5 min. čtení Redakce
Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo nezestárnout? Nemuset se obávat dne, kdy se Vám na obličeji objeví první vráska nebo okamžiku, kdy budete muset kvůli zdravotním potížím skončit s oblíbeným sportem? Troufám si říct, že alespoň na chvíli si někdy s touto myšlenkou pohrávala většina z nás.

Je zcela jasné, že čas nezastavíme, na narozeninovém dortu budeme mít zkrátka každý rok o jednu svíčku navíc. To ale naštěstí neznamená, že se musíte s vráskami smířit. Působit mladě a v kondici můžete při dodržování správné životosprávy a užívání kvalitních kosmetických přípravků a doplňků stravy až do vysokého věku. Jedním z pomocníků, kterému byste měli jednoznačně věnovat pozornost je živý kolagen neboli hydrát kolagenu

Kolagen jako takový je přirozenou a nezbytnou součástí lidského těla, v podstatě ho drží pohromadě. S přibývajícím věkem, už od 20. roku života, se ale bohužel jeho produkce v našem těle postupně zpomaluje, což se následně projevuje jako to obávané stárnutí. Od vlasů a stavu pokožky přes klouby až po kvalitu zraku v těchto a mnoha dalších oblastech se může nedostatek kolagenu nepříjemně projevit.

Jak vybrat nejvhodnější kolagen?

Dobrou zprávou je, že kolagen můžeme tělu dodat. Pokud už jste ale někdy nad koupí kolagenového přípravku uvažovali, tak jste jistě zaznamenali ohromné množství různých typů, které odlišní výrobci nabízí. Otázkou ale zůstává, jaký je tedy ten nejlepší? O ideálním kolagenovém přípravku nám vypráví Eva Sojková, zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu NEZESTÁRNI.CZ, která se účinkům různých druhů kolagenu dlouhodobě věnuje.

Nejdůležitější je rozpoznat živý kolagen neboli hydrát kolagenu od kolagenu hydrolyzovaného. Jednotlivé druhy se liší jak složením tak způsobem zpracování. Nicméně podstatné je, že bychom měli upřednostnit živý kolagen, který díky kvalitnímu složení a šetrnému způsobu zpracování přináší ty nejlepší účinky. 

Živý kolagen účinně bojuje s vráskami i potížemi s klouby

Užívání kvalitních kolagenových přípravků se pozitivně projeví na tom, jak budete vypadat za několik let. Správný výběr přípravků tedy hraje zásadní roli. Výsadní postavení má živý kolagen nové generace, jehož kvalitu dokládají 3 mezinárodní certifikáty kvality.

Živý kolagen nové generace:

  • je 100% přírodní
  • je hypoalergenní
  • stimuluje tělo k produkci vlastního kolagenu
  • poskytuje hydrataci, regeneruje, redukuje vrásky a omlazuje pleť 
  • podporuje proces obnovy tkání

Na webu nezestarni.cz najdete řadu přípravků s obsahem živého kolagenu. Jednotlivé přípravky se specializují vždy na určitou oblast lidského těla, protože každá z oblastí je něčím specifická.



Přírodní kolagen Inventia FACE

Přípravek v podobě kolagenového gelu, určený na obličej a další partie těla, které mají sklony k podráždění. Kolagen Inventia FACE poskytuje hydrataci, regeneruje, vypíná a rozjasňuje pleť.

 

Foto: Shutterstock

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1