Chvilka pro pány: Slipy, trenky nebo boxerky?

Chvilka pro pány: Slipy, trenky nebo boxerky?

Spodní prádlo není jednoduchá disciplína. Každý vnímáme výběr toho pravého trochu jinak. Hodnotíme estetickou stránku, střih, barvu i způsob, jak daný kousek na těle vypadá. Pro ženy je spodní prádlo a výběr podprsenek kapitola sama pro sebe, ale co vy, pánové? Víte, co je pro vás to nejlepší?

Na rozdíl od žen, muži by při výběru spodního prádla měli řešit jednu zásadní věc – zdraví. Vhodné prádlo je totiž podle průzkumů alfou a omegou zdravých a fungujících spermií. Tak tedy, slipy, trenky nebo boxerky?

Zdraví na prvním místě

Pokud jste fanda sexy upnutých boxerek, anebo slipů, máme pro vás špatnou zprávu. Lékaři z Harvardské univerzity přišli s průzkumem, který dokládá, že muži nosící volné trenky mají více spermií, a co víc, větší šanci na to stát se v budoucnu otcem. Naopak v kombinaci upnutého pánského spodního prádla a těsných kalhot dochází k utiskování a přehřívání varlat. V takovém případě se snižuje úroveň hormonu FHS, tedy látky, která stojí za výrobou spermatu. A tak nechte raději důležité partie dýchat.

Pohodlnost na místě druhém

„Rozlišuji prádlo podle toho, jak moc pohodlné je a jak se v něm potřebuji pohybovat. Nejčastěji nosím boxerky, což mi přijde nejpohodlnější, jsou na tělo, ale ne upnuté. Klasické trenýrky jsou super na spaní nebo pokud mám hodně volné kalhoty nebo tepláky. Většinou je nosím jen na doma,“ říká stylista Lukáš Kučera a dodává: „Muži mají na výběr spodního prádla odlišný pohled než ženy. Přirozeně. Sám za sebe bych doporučil vybírat prádlo pohodlné, přesto kvalitní. Boxerky střihu TRUNK, považuji za nejlepší volbu. Jsou upnutějšího střihu, přesto zpracované tak, aby intimní partie měly dostatek prostoru.“

Dalším důležitým parametrem podle stylisty je materiál, minimálně z 90% bavlny. Prošití zadní části prádla by nemělo být přes střední část, ale mělo by kopírovat půlky. Tedy tak, aby se boxerky nezařezávaly nebo nevytahovaly směrem nahoru.

„Mezi značky, které vyrábí kvalitní a pěkné prádlo, patří Massimo Dutti, Calvin Klein nebo Marks&Spencer,“ radí Lukáš.

Pánské spodní prádlo: Sexy aspekt

Na dotaz, jaké prádlo u mužů ženy preferují, se téměř jednohlasně shodují, že jasnými favority jsou boxerky. Na druhém místě jsou trenky. Slipy ženy vnímají jako asexuální záležitost. Mužským tangám říkají ženy jasné ne. Co si z toho tedy vzít?

V první řadě, pánové, myslete na své zdraví. Model boxerek TRUNK vám dodá nejen potřebné volnosti, ale také díky svému střihu nebude vidět pod oblekovými kalhotami nebo úzkými džíny. Trenýrky pak volte v případě, že si můžete dovolit komfortní outfit.

Pokud tento článek zaujal i vás, dámy, a dočetly jste až do těchto míst, máme pár tipů týkajících se spodního prádla i pro vás:

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1