Nejlepší aplikace pro ženy

Nejlepší aplikace pro ženy

Chytrý telefon už má skoro každá z nás. Ale dokážete jeho potenciál využívat naplno? Tvůrci zajímavých aplikací mysleli i na něžné pohlaví. Takže co by vám v telefonu rozhodně nemělo chybět?

Pro „shopalohičky“

Patříte mezi ty, které si nenechají ujít žádnou slevu, nebo akci a baví vás pročítání letáků různých supermarketů? Pak právě pro vás bude ideální aplikace kupi.cz. Na jednou místě najdete veškeré slevy ve vašem okolí, včetně všech letáků (nejen potraviny, ale i hobby markety, obchody s oblečením, veletrhy apod.) Navíc si můžete přečíst u zajímavé články. Třeba o tom, co všechno si k vám může dovolit ochranka v obchodech a kdy má právo vám nahlížet do tašek.

Co jen to je za písničku?

Asi každý z nás to někdy zažil. Slyšíte hrát třeba v kavárně nějakou písničku, ale zaboha si nemůžete vzpomenout, co za interpreta to je. A vrtá vám to hlavou ještě dlouho. Těchto starostí se zbavíte s aplikací Shazam. Když hraje písnička, stačí jen aplikaci spustit a ona rozpozná, co jakého zpěváku se jedná. Písničku vám navíc uloží do seznamu, takže si ji budete moci kdykoliv pustit.

Vyměnit, prodat, koupit...

Co s přetékajícím šatníkem řeší občas každá žena. A nebo naopak sháníte něco, co v obchodech nemají? Pak zkuste aplikaci Vinted. Buď můžete zadat své míry, barvu oblečení, které sháníte či cenové rozmezí a aplikace vám bude ukazovat aktuální kousky, co ostatní právě přidali. Nebo můžete sama prodávat či měnit.

Menstruace v telefonu

V telefonu můžete nosit i svůj menstruační kalendář. A ne jen tak ledajaký. Aplikace OvuView vám nabízí i prostor pro zapsání průběhu menstruace a na základě předcházejících cyklů se pokusí předpovědět, kdy bude ten další. To se hodí především v době, kdy plánujete dovolenou. Jestliže berete antikoncepci a zapomenutý prášek není nic výjimečného, zkuste aplikaci Lady Pill Reminder. Ta vám každý den ve stejnou hodinu připomene, že si máte prášek vzít a bude vás tak dlouho otravovat, dokud si ho opravdu nevezmete.

Když se chystáte do zahraničí

Co obvykle řešíte jako jednu z prvních věcí, když se ocitnete v cizím městě? V drtivé většině ženy hledají toaletu. A v některých metropolích to nemusí být zrovna snadný úkol. Proto existuje aplikace Toilet Finder. Ukáže vám, kde máte toalety nejblíže a pomůže vám najít cestu. Prostě společník k nezaplacení!

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1