Chytré tipy na zaručené dárky pro ženy

Chytré tipy na zaručené dárky pro ženy

Vánoce už klepou na dveře a vy ještě nemáte vymyšlené dárky? Dnes vám poradíme, co dát ženě, abyste jí udělali radost. Možností je spousta, ale každá žena je originál, proto musíte vždy přihlédnout k tomu, co má vaše partnerka, maminka či babička ráda.

Šperkem nic nepokazíte

Už od holčičky si téměř každá žena přeje být princezna. Chce být opečovávaná a chce se líbit. Pokud jí dáte nějaký hezký šperk, určitě získáte plusové body. A pokud se zrovna necítíte na prstýnek, můžete zvolit náramek, náhrdelník nebo náušnice. Dobře prozkoumejte, jaký styl má obdarovaná ráda. Mohlo by se stát, že jí darujete odvážné šperky a ona přitom dává přednost decentnějším.

Soustřeďte se na zájmy

Sportuje nebo má nějakého koníčka? Zaměřte se na něj. Pokud má žena, které chcete dát dárek, nějakého koníčka, je to ideální prostor pro vymýšlení dárků. Kupte jí vybavení, co jí chybí nebo jí dejte poukázku na lekci do jejího oblíbeného fit centra. Tímto dárkem dáte najevo, že se o ni zajímáte a vyhrajete hned dvakrát. Dnes existuje spousta sportovních vychytávek, jako třeba rychleschnoucí skladný ručník, který se určitě hodí každému sportovci.

Udělejte si čas jenom na ni

Pozvěte ji někam. Do pěkné restaurace, do divadla, na wellness pobyt nebo do přírody. Tyto dárky se vám nemusí ani moc prodražit, díky nejrůznějším akcím se dají pobyty i výlety sehnat doslova za pár stovek. Každá žena ocení, že s ní chcete trávit čas. S dárkem si navíc můžete vyhrát a vyrobit vlastní voucher na míru. Ze společně stráveného času vám pak navždy zůstanou krásné vzpomínky.

Kosmetika neurazí

A když už opravdu nevíte co by, sáhněte pro kosmetiku. Ženu jistě potěší, když pod stromečkem najde oblíbenou voňavku nebo krém. Nebojte se poradit s kamarádkou ženy, které dáváte dárek. Předejdete tím nechtěným dárkům a uděláte jí větší radost, když se trefíte.

Ženy se rády zdobí a nosí hezké věci, neprohloupíte ani při koupi kabelky, šály či šátku.

A abyste příští rok věděli, po čem zrovna vaše žena touží, doporučujeme si během roku zapisovat nápady, o kterých bude mluvit. Usnadní vám to práci s dárky, ozkoušeli jsme to.

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1