Partnerský horoskop: Hodíme se k sobě?

Partnerský horoskop: Hodíme se k sobě?

Myslíte, že datum narození má vliv na váš život? Pak jistě věříte horoskopům. Jak je to podle zvěrokruhu s láskou? Některá znamení pro vás mohou být láskou na celý život, jiná slibují spíš věčný boj než harmonii. Kterým vztahům se bude dařit podle jednotlivých znamení? S kým zažijete vášeň a s kým vás čeká nuda?

Beran si může rozumět nejen s dalším Beranem

Energický a tvrdohlavý Beran nesnese nikoho, kdo by omezil jeho svobodu. Jako protiklad pro vztah plný harmonie hledejte mezi Váhami, vzrušení nabídne vztah se Lvem, ovšem za občasného jiskření. Berany dokáže hýčkat i Býk. Kozorozi jsou na Berana až příliš praktičtí.  A to platí i pro Panny.

 

Oddaní i vášniví Býci si rozumí s Rybami i Váhami

Býk má rád klid a kvalitu. Je skvělým milencem, ale i oddaným partnerem. Býka doplní osobnost, která jej podpoří v cestě za sny a změnami, sám Býk je ale příliš líný a přízemní. Býk si pro praktičnost zamiluje Panny, požitkářský vztah zažije se Štíry. Vztah plný lásky udrží s Váhami, které jsou kreativní, aby Býkovi rozbily nudný stereotyp. Romantickou lásku slibují Ryby, které si Býk získá věrností. Klapat to nebude s Blíženci, ve kterých se jen těžko vyzná.

 

Láska na celý život? S Blíženci je to možné

Proměnliví Blíženci patří mezi osoby s příjemným smyslem pro humor. Právě proto je pro ně ideálním partnerem znamení Berana či Střelce. Neméně dynamický vztah plný příležitostí Blížence čeká s Pannou a Lvem, kteří se mohou stát ideálním intelektuálním protějškem komunikativního Blížence. Milovníci cestování ocení lásku s Vodnáři. A protože Blíženci jsou srdeční, romantičtí a nápadití, mohou si vybírat partnera podle vlastní intuice.

 

Empatického Raka si rychle získá Býk a Panna

Raci jsou empatičtí, laskaví, ale i citliví. Mají rádi domov, rodinu, něhu a klid, což se odráží i na volbě ideálních partnerů. Mazlivé Raky snadno okouzlí Býk a Panna, naopak hvězdy varují před vztahem s tajemným a někdy až nevěrným Štírem. Spořivé a praktické Ráčky okouzlí každé znamení a osoba, která dokáže naplno opětovat jejich upřímný cit a potřebu kvalitního zázemí.

Ohnivý Lev potřebuje ve vztahu obdiv a uznání

Ohnivý lev může žít s Beranem, který je cílevědomý, ale hrozí, že mu bude vadit jeho přílišná samostatnost a touha po dominanci. Lvy okouzlí Váhy, pro které jsou vždy důležití a na prvním místě. Spalující vášeň Lvy potká ve spojení se Štíry. Pro Lvy je dobrým partnerem Vodnář či Býk, nevhodná je Panna a Kozoroh, s nimiž by si Lev připadal svázaný.

 

Panny touží po dokonalosti, najdou ale dokonalého partnera?

Panny mají sklony k perfekcionismu, proto ne každé znamení bude pro ně vhodným partnerem. Panna patří mezi spolehlivá a stabilní zemská znamení, takový nabízí i vztah. Skvělý vztah mohou navázat se Štíry, kteří je nenechají zůstávat ve svém ledovém království. Lásku na celý život? Tu Panna najde u Kozoroha či Býka. Utiskovaná by si mohla Panna připadat ve společnosti povýšeného Lva, on sám by ji časem považoval za příliš obyčejnou a konzervativní.

 

Společenské Váhy, kdo se k vám skvěle hodí?

Harmonie, kreativita, láska. Intelektuální Váhy se skvěle doplňují s citlivou Pannou a praktickým Kozorohem. Výjimečný vztah slibuje znamení Střelce. Rozumět si Váhy budou také s podobně založenými Vodnáři. Klapat by to ale mohlo i se společenským Lvem, pozor jen na to, aby nezůstával ve vašem stínu – pak se z vás stane zábavný a nepřehlédnutelný pár.

Tajemný Štír? Záruka vášně, ale i oddanosti

Vášniví a tajemní Štíři. Nejlepšími partnery jsou Štírům překvapivě samotní Štíři – vztahy jsou to pak vášnivé a hluboké, kde nechybí fyzické i psychické porozumění. Pohodu slibuje také vztah s oddaným Rakem a klidnou Pannou. Italská domácnost by mohla převládnout ve svazku s Beranem.

 

Střelci se hodí nejen k Vodnářům

Střelci jsou vtipní i okouzlující – a jejich víra v dobro vykouzlí úsměv na rtech i zarputilým bručounům. Přestože se Střelcem bývá nástup vztahu pomalejší, vzniká tak hluboký a dlouhodobý svazek s druhým. Kdo může být tím druhým v případě Střelce? Velkou lásku slibuje jiskra s Beranem. Dalším skvělým adeptem třeba i na celý život může být také Vodnář.

 

Kozoroh? Dlouhodobý vztah miluje, chce budovat zázemí

Inteligentní Kozoroh je na první pohled možná až příliš uzavřený, avšak jde o vynikajícího dlouhodobého partnera, na kterého je spoleh. Je rozumný, věrný a pracuje na láskyplném prostředí pro rodinný život. Jsou tu dvě znamení, se kterými se z jiskry stane pouto na celý život, Panna a Ryba. Vztah s Pannou málokdy nevyjde. S Rybou se kozoroh skvěle doplňuje, Ryby jsou více duchovní, Kozoroh je doplní věcností. Praktické vlastnosti pro vztah, nemyslíte?

Vztah, ve kterém není nuda? Ten s Vodnářem

Vodnář rád překvapuje novým, ze vztahu se tak vytrácí nuda. Klapat mu to bude s Blíženci – jde o spřízněné duše. Své sny v tomto případě mohou zrealizovat společně. Optimismus pak podpoří se Střelci. Spontánní Střelec jej dokáže okamžitě okouzlit, ve vztahu se pak obohacují životní energií a zábavou. Rozumět si nebudou s Blíženci, Vodnář může být nesvůj z jejich nerozhodnosti.

 

Citlivé Ryby nezaujmou Lva, získají si však Kozoroha

Ryby mají bohatý vnitřní život a potřebují cítit a vnímat souznění. Skvěle je doplní Kozoroh. Jeho organizovanost dá řád snům Ryb, společně se mohou posouvat ve vztahu, i v podnikání. Zajímavý je pro Ryby i Býk, který je vhodný pro životní partnerství. Citlivé Ryby poskytnou Býkům inspiraci, ale i podporu. Pozornost Býka je navíc naučí obracet vnímání zevnitř ven. Kdo se naopak k Rybám nehodí? Sebevědomý Lev, kterého Ryby pravděpodobně nezaujmou.

Zdroje:

https://www.zeny.cz/lifestyle/jak-se-k-sobe-hodi-znameni-podle-horoskopu-s-kym-vas-ceka-laska-na-cely-zivot-4468.html

https://www.dama.cz/clanek/partnersky-horoskop-jaka-znameni-zverokruhu-se-k-sobe-hodi#part=13

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1