Horoskop na květen, měsíc lásky, je tu!

Horoskop na květen, měsíc lásky, je tu!

3 min. čtení Redakce
Bude právě pro Vás květen měsícem lásky? Připravte se na to, co vás podle hvězd čeká a nemine!

Beran

Berani v květnu v milostných vztazích příliš úspěšní nebudou. Pokud je objektem vašeho zájmu jistá osoba, vyhněte se přílišnému tlaku na ní a nechte raději věci volně plynout. Jaro je pro berany obdobím pozitivní energie, díky které se budou cítit konečně po dlouhé době opět v kondici, což se projeví zejména na poli pracovním. Květen je ideální čas na péči o sebe sama. Zajděte si ke kadeřníkovi, na masáž, anebo třeba vyrazte do přírody s přáteli. Vyhněte se alkoholu, nemuselo by to zejména v květnu dobře dopadnout.

 

Býk

Ačkoliv jste v měsíci lásky nakloněni spíše nezávaznému flirtování, kdo ví, zda se právě v květnu na obzoru neobjeví osoba, díky které zatoužíte po stabilním vztahu. To, co by býky v květnu mohlo ohrozit, jsou nečekané výdaje, a proto se držte raději zkrátka a příliš neutrácejte. Býci si svoji pověstnou pohodu a klid, tedy pokud je někdo nenaštve, udrží nejen v pracovních, ale i milostných vztazích.

 

Blíženci
Ne vždy se lásce daří tak, jak bychom si přáli, což se týká právě blíženců v květnu. Pokud je ve vašem okolí někdo, kdo neopětuje vaši náklonost tak, jak byste chtěli, zaměřte raději svůj čas a energii jiným směrem. A to se netýká jen lásky, ale i pracovního nasazení. Jarní počasí je střídavé stejně jako vaše nálada, a proto se nejspíš nevyhnete drobným partnerským a pracovním rozepřím. Myslete na vaši slabou stránku, čímž je právě vaše nestabilita v názorech, a raději, než něco vypustíte z úst, pořádně se nad tím zamyslete.

 

Rak
Ačkoliv jste singl a toužíte po lásce, vaše opatrná povaha vám nedovoluje jít do věcí „naplno“. Zkuste v květnu vystoupit ze své komfortní zóny a jít lásce naproti. Jen musíte být sebejistí a více si věřit. To platí i v profesním životě. V květnu se nebojte říct si o povýšení nebo o vyšší plat. Zkuste zkrátka zariskovat, protože v květnu se to může vyplatit!

Lev
Pokud jsou v lásce hvězdy někomu nakloněny, pak je to znamení lvů. Získal si někdo vaše sympatie a obdiv? V květnu máte šanci, aby se náklonnost stala oboustrannou. Štěstí vám bude přát i v oblasti financí. Že by nečekané zvýšení platu? Nechte se překvapit! Květen bude pro lvy zkrátka měsícem pohody. Budete si užívat jaro především ve společnosti rodiny, protože ta je pro vás nejvíc.


Panna
Pokud máte pocit, že váš vztah není takový, jaký jste si ho představovaly, věřte, že s koncem května se vše uklidní. Květen je pro panny jednoznačně měsícem lásky, a proto bude přát nejen navazování nových vztahů, ale také pohodovějšími vztahy současnými. Jste-li singl, konec května bude přát milostnému vzplanutí. Ačkoliv jsou panny někdy až moc opatrné, nebojte se dát novému vztahu šanci. Panny jsou pověstné také tím, že až příliš myslí na zadní kolečka. Pokud už dlouho přemýšlíte, čím si udělat radost, v květnu vyrazte na nákupy a potěšte se, protože si to opravdu zasloužíte.

 

Váhy

Pro single váhy máme dobrou zprávu. Po zimě a počátku jara, které nebyly příliš úspěšnými, se konečně blýská na lepší časy. A pozor, rýsuje i nový vztah, tak přestaňte příliš váhat, a dejte mu šanci. V práci zvolněte a začněte myslet také na sebe. Práce není vším, a proto si zajděte třeba do kina, nebo posedět s přáteli. Kdo ví, třeba právě tam se objeví někdo, s kým máj strávíte.

 

Štír
Květen je pro vás ve znamení síly a energie. Po dlouhé zimě se cítíte ve skvělé fyzické i psychické kondici. Drobné neshody v partnerství se uklidní, stejně jako ty v práci. Budete se totiž díky dobré náladě dívat na věci tak trochu jinak, pozitivně. Pokud jste se právě dostali ze vztahu, ve kterém vám nebylo příliš dobře, hvězdy radí dát si pauzu a do další vztahu se bezhlavě nepouštět. Věnujte se raději teď chvíli sami sobě.

 

Střelec
Možná měsíc lásky způsobil, že jste v práci poněkud roztržití. Chyby, které děláte tak mohou způsobit nejednu nepříjemnost. Namísto na objekt vaší touhy se zaměřte na pracovní úkoly. Květen je také čas, kdy se podaří vyřešit záležitosti, před kterými už dlouho utíkáte. Ozvat se může také někdo, s kým nemáte vše zcela vyřešené.

 

Kozoroh
Výkonnost kozorohů je v květnu obdivuhodná, a to nejen ta pracovní. Pozor však na to, abyste si přílišným zapálením pro věc nenaděli více nepřátel, než je nutné. Vaše aktivita vás v květnu bude nutit přemýšlet o budoucnosti. Budete plánovat nejen dovolenou, ale možná i výhodnou investici. Vyhnout byste se v květnu ovšem měli milostným nástrahám, které by se vám nemusely vyplatit.


Vodnář
Máte ve svém okolí osobu, se kterou si dokážete představit svůj budoucí život? Tak pozor, vše nemusí být tak, jak zdá! Možná, že oči vám otevřou přátelé, se kterými budete trávit čas ve společnosti. Květen pro vás bude měsícem nových pracovních výzev, které ale dobře zvažte, abyste si toho nenaložili víc, než jste schopni unést.


Ryby
Snažíte se ostatní přesvědčit o svých kvalitách, ale moc se vám to nedaří? Dejte nohu z plynu a držte se při zemi, protože méně je někdy více. Květen se totiž bude odehrávat ve znamení přívalu energie. Pozor tedy na unáhlenost a zbrklost, a to nejen v lásce, ale i v práci. Výtky vašich nejbližších si raději berte v květnu k srdci a občas se nezapomeňte podívat do peněženky a na bankovní účet, jestli na vaši jarní hýřivou náladu vlastně vůbec máte.

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1