Vyplatí se investovat do produktů od značky Lush? Vyzkoušela jsem je pro Vás

Vyplatí se investovat do produktů od značky Lush? Vyzkoušela jsem je pro Vás

PR článek 8 min. čtení Lucie Jankovská
Ideální vlasový produkt, který Vám bude vyhovovat po všech stránkách. Produkt, který si oblíbíte natolik, že už nebudete chtít zkusit žádný jiný. Zní to jako sen, viďte? Nejspíše byste se mnou souhlasili v tom, že najít tak dokonalý produkt není vůbec snadný úkol. Nekonečné zkoušení nových a nových produktů může být časově i finančně náročné, a proto jsem vybrané produkty od Lush Cosmetics vyzkoušela a sepsala následující recenzi, která Vám může poskytnout inspiraci při budoucím výběru.

Před několika lety jsem dostala příležitost poprvé nakouknout do světa modelingu a od té doby se v něm více či méně pohybuji. Každá přehlídka nebo focení si samozřejmě vyžaduje jiný účes a to znamená, že jsou mé vlasy po celou tu dobu poměrně dost namáhané. Časté používání vlasových přípravků jako jsou laky, gely a všemožné třpytky společně s různými želičkami a kulmami mým vlasům rozhodně nepomáhá, a proto se musím o vlasovou péči aktivně zajímat. Nejen kvůli podrážděným kadeřníkům, kterým se s roztřepenými a zacuchanými vlasy nepracuje úplně dobře, ale i kvůli sobě.

O firmě Lush Cosmetics jste už pravděpodobně slyšeli. Jedná se o značku, která si zakládá na kvalitních a přírodních surovinách. Nabízí vegetariánské ale i řadu veganských eco-friendly produktů. Osobně vidím velké pozitivum v tom, že se Lush ve své produkci nesoustředí pouze na vybrané skupiny jedinců. Nezáleží tedy na tom, zda jste žena, muž, mladší či starší. Firma si zakládá na široké nabídce produktů, ze které si vybere doslova každý. 

Pojďme si na úvod říct něco k mým vlasům. Nejraději nosím vlasy rozpuštěné, vypadá to hezky a zároveň se nemusím zdržovat vytvářením složitých účesů. Ne vždy jsou ale rozpuštěné vlasy nejlepším řešením, protože mi občas přijde, že si mé vlasy dělají co chtějí. V takovém případě vsázím na obyčejný culík. Určit přesný typ mých vlasů není úplně snadné. Někdy mají sklon k tomu se mastit a někdy jsou spíše suché. Ať tak či tak, po lepší pocit jsem bývala zvyklá mýt si vlasy každý den. Až doposud jsem používala převážně vlasové produkty z drogerie, které často nemají úplně nejlepší složení ani výsledky. Velmi mě tedy zajímalo, jak si Lush produkty povedou ve srovnání s kosmetikou z drogerie a jestli pocítím velký rozdíl.    

Od značky Lush jsem dostala k otestování tři produkty, konkrétně šampuk (tuhý šampon), kondicionér a masku na vlasy. Všechny produkty jsou určené především pro suché vlasy, což jsem v nynějším chladném počasí, kdy jsou vlasy nejvíce namáhané, velmi ocenila. Nejedná o mou první zkušenost s Lush Cosmetics, a tak jsem jeden z produktů měla vyzkoušený už z dřívějška, zbylé dva pro mě ale byly úplnou novinkou. Do zkoušení produktů jsem se pustila s velkým nadšením a očekáváním.  Teď s odstupem času jsem přesvědčená o tom, že mám produkty dostatečně vyzkoušené a nastává tedy vhodná doba k tomu, abych se s Vámi podělila o mé postřehy a dojmy. 

ROOTS maska na vlasovou pokožku

Abych byla upřímná, masky na vlasy jsem nikdy příliš v oblibě neměla. Nebylo to ale tím, že bych jejich používání nepovažovala za důležité, šlo spíše o to, že jsem nenašla žádnou masku, která by mi přinesla znatelné výsledky. Díky ROOTS masce jsem ale svůj postoj přehodnotila.

ROOTS maska obsahuje mimo jiné mátu a olivy. Jedná se o osvěžující kombinaci, která na vlasech i vlasové pokožce působí velmi příjemně. Různých podráždění včetně svědění se tedy vůbec nemusíte obávat. Po umytí masky jsou vlasy nádherně hladké, voňavé a svěží. A co je nejlepší? K tomu, abyste docílili viditelné změny k lepšímu, bohatě postačí, když budete masku používat jednou za měsíc. 

Z masky ROOTS jsem nadšená a těším se na další výsledky, které přijdou. Kromě výživy dodala maska mým vlasům i tolik potřebný objem, z čehož mám velkou radost.  

SEANIK šampuk

A co to ten šampuk vlastně je? Jedná se o tuhý šampon bez obalu. Na tento produkt jsem byla velmi zvědavá a upřímně jsem nevěděla co očekávat. Jednak proto, že jsem tuhý šampon na vlasy nikdy předtím nezkoušela a také proto, že jsem si nedokázala představit jak moc efektivní bude takový šampon při používání.

Hlavními složkami SEANIK šampuku jsou mořské řasy, sůl a citrony a s čistým srdcem mohu říct, že je to znát. Příjemnou osvěžující vůni citronů ucítíte hned po tom, co si produkt vezmete do ruky. Zpočátku jsem měla drobné problémy s tím, že šampon příliš nepěnil, ale později už bylo vše bez problémů. Svou funkci plní šampon na jedničku, vlasy jsou po umytí hladké, lesklé a co hlavně - neelektrizují, což bylo mým dlouhodobým problémem. Manipulace s produktem se vůbec bát nemusíte, zvyknete si rychle. Po ekologické stránce je skvělé, že je produkt bezobalový, ale z praktického hlediska doporučuji, pokud se chystáte s produktem například cestovat, abyste si pořídili nějaký kryt nebo krabičku. Nesmím zapomenout ani na fakt, že produkt vydrží opravdu dlouhou dobu, takže se jedná o investici, která se jednoznačně vyplatí.

Závěrem hodnotím SEANIK šampuk velmi pozitivně, pokud Vás trápí suché vlasy, doporučuji vyzkoušet. Díky SEANIK šampuku jsem si přestala mýt vlasy každý den a i přesto vypadají skvěle.  

CANDY RAIN kondicionér

Bez kondicionéru se neobejdou snad žádné vlasy a už vůbec ne ty, které mají sklon k zacuchávání. Kondicionér byste při mytí vlasů rozhodně neměli vynechávat a pokud zatím nemáte svůj oblíbený, mám pro Vás úžasný tip!

Hlavními složkami CANDY RAIN kondicionéru jsou kokos, tonkové boby a mandle. Produkt Vás tedy hned zaujme svou krásnou sladkou vůní, ale co je důležitější i výsledky, které jsou viditelné hned po prvním použití. Kondicionér si s přehledem poradí se zacuchanými vlasy ale i roztřepenými konečky, vlasy tak sjednotí a dodá jim potřebnou sílu. Po umytí jsou vlasy snadno rozčesatelné a necuchají se ani v dalších dnech.

S kondicionérem CANDY RAIN jsem se setkala už dříve a už tehdy jsem si ho zamilovala. Tento produkt bych vřele doporučila i těm, které netrápí vyloženě suché vlasy, jsem si jistá, že skvěle poslouží jakémukoliv typu vlasů.

Co můžete od Lush Cosmetics očekávat?

  • Produkty nejsou testované na zvířatech.
  • Produkty obsahují kvalitní přírodní suroviny.
  • Produkty obsahují minimální množství konzervačních látek.
  • Nabízí produkty k péči o tělo, pleť a vlasy.

Závěr

Produkty od značky Lush jsem si doslova zamilovala. Jejich používání mi přineslo pouze samé benefity. Za jeden z největších považuji skutečnost, že si nemusím dál mýt vlasy každý den. A mile mě překvapilo i to, že vlasy znatelně méně elektrizují. Drobný mínus vnímám v ceně, produkty od značky Lush jsou zkrátka dražší, ale jsem přesvědčená o tom, že se do nich vyplatí investovat.

Zdroje: lush.com

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1