Nestyďte se v plavkách a vystavte své křivky na odiv!

Nestyďte se v plavkách a vystavte své křivky na odiv!

Léto je v plném proudu, a tak je nejvyšší čas vytáhnout plavky a vyrazit chytat bronz. Přestože tuto aktivitu většina žen vítá s radostí, vystavování se v plavkách na koupališti nebo na pláži, nepatří mezi nejoblíbenější aktivity. Stud z vlastní postavy ženy nutí zahalovat se a spíše se skrývat. Odhoďte stud za hlavu, užijte si opalování a letní radovánky na maximum!

Slovo sebeláska je v posledních měsících skloňováno do všech stran. Podle mnoha rad, článků i knih vše začíná u nás samotných. Pokud tedy nebudeme mít rádi sami sebe, naše budoucí vztahy mohou pokulhávat. A onu sebelásku bychom měli vnímat nejen vnitřně, ale i navenek. Ruku na srdce, kolik z vás si stoupne ráno před zrcadlo ve spodním prádle a řekne si, že se má rád a pochválí se za to, jak vypadá? Pravděpodobně les rukou neuvidíme.

Léto je obdobím, kdy své tělo ukazujeme o to více, a tak je otázka sebepřijetí a sebelásky trochu komplikovanější. Zejména v případě, kdy sportovní příprava na tuto sezonu neproběhla přesně podle vašich představ. Hoďte raději stres za hlavu, přestaňte se stydět, vystavte své křivky a buďte (nejen) po celé léto s úsměvem na tváři. Ne nadarmo se totiž vaše vnitřní krása projeví podle toho, jak jsme spokojení uvnitř

Odhoďte stud díky jednoduchým trikům

Je pro vás nošení plavek za trest? To nemusí! Máme pro vás hned několik triků:

  • O vyvážené stravě a dostatku pohybu asi ani nemusí být řeč. Ale jen pro jistotu. Poměr tohoto životního stylu by mělo být 80:20, to znamená, přestože budete cvičit od rána do večera a nebudete jíst správně, vysněných výsledků se nedoberete. A tak své snažení a cestu za zdravým tělem, berte komplexně, a hlavně celoročně. Nikoliv pouze před letní sezonou.
  • S tím souvisí i lepší psychika. Pokud se srovnáte, všechny hormony budou v rovnováze a vaše nálada nebude lítat nahoru dolů. A co víc, budete i kvalitně spát.
  • Opálené tělo vždy vypadá hezčí a štíhlejší. Před začátkem sezony si proto nebojte dopřát pár minut v soláriu nebo začněte používat samoopalovací přípravky.
  • Pokud jsou pro vás dvoudílné plavky tabu, nevadí. Plavek jednodílných, které jsou šik, najdete nespočet. Seženete nejen nespočet vzorů a barev, ale také plavky, které mají zpevněné části a krásně tak například vyhladí oblast břicha.

  • Upozorněte na své přednosti. Jsou vaší doménou výrazná ňadra? V tom případě vybírejte plavky, které mají vzor v této části. Odvedete díky tomu pozornost od partií, které nechcete dávat příliš na odiv.
  • Černá je vždy sázkou na jistotu. Opticky zeštíhluje.
  • Toužíte po opálení, ale víte, že to jednodílné plavky trochu znemožňují? Vsaďte na dvoudílné s kalhotkami s vysokým pasem. V nich se budete cítit komfortně, schováte bříško a  není nic jednoduššího, než si je při opalování lehce shrnout níže.
  • Tím nejlepším doplňkem pro vás bude trendy kimono, kaftan nebo třeba velký šátek, který si přehodíte přes ramena nebo uvážete kolem pasu.

  • Když už budete u vody, neležte pouze a neupíjete koktejly. Raději choďte pravidelně plavat, projděte se nebo vyzkoušejte některý z vodních sportů. Uvidíte, že se vaše dovolená rázem promění v zábavné dobrodružství a na fakt, že na sobě máte jen plavky, jednoduše zapomenete.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1