Roastbeef s tuňákovou majonézou

Roastbeef s tuňákovou majonézou

Obtížnost
Náročnější

Co budete potřebovat

  • hovězího nízkého roštěnce  2kg
  • dijonské hořčice  6PL
  • worcestru  5PL
  • olivový olej 
  • tabasca  5 kapek
  • sůl, pepř 
  • majonézy  250ml
  • tuňáka ve vlastní šťávě  80g
  • česneku  1 stroužek
  • šalotky  1ks
  • kaparů  2PL
  • dijonské hořčice  2PL

Postup přípravy

  • Maso den dopředu namarinujeme v hořčici, soli, pepři, tabascu a worcesteru.

  • Maso opečeme na oleji na rozpálené pánvi ze všech stran a dáme do trouby na 130 stupňů s pečící jehlou tak, aby střed masa měl maximálně 56 stupňů

  • Z majonézy, tuňáka, šalotky, kapar, česneku a dijonské hořčice si připravíme tuňákovou majonézou.

 

Ochutnali jste?

Nejčtenější

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1