Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Obtížnost
Nízká

Co budete potřebovat

  • uzené makrely  150 g
  • Lučiny  100 g
  • jarní cibulky  1 ks
  • vařených vajec  2 ks
  • plnotučné hořčice  2 lžíce
  • sůl, pepř 
  • citronová šťáva 

Postup přípravy

Makrelu zbavte páteře a všech kostí, pak ji rozdrobte na menší kousky. Cibulku pokrájejte na drobná kolečka a přidejte k makrele. Vejce nastrouhejte na hrubém struhadle nebo nasekejte na drobné kousky a vmíchejte do směsi. Přidejte Lučinu, hořčici a dochuťte solí, pepřem a několika kapkami citronové šťávy.

Ochutnali jste?

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1