Pomazánka z tresčích jater

Pomazánka z tresčích jater

Obtížnost
Nízká

Co budete potřebovat

  • tresčích jater v oleji  1 ks
  • tvarohu nebo smetanového sýra  200 g
  • másla  50 g
  • cibule  1 ks
  • sterilovaných okurek  2 ks
  • nasekané petrželky  1 hrst
  • sůl, pepř 
  • citronová šťáva 

Postup přípravy

Tvaroh, tresčí játra a změklé máslo vyšlehejte. Okurky nakrájejte na drobné kostičky nebo nastrouhejte, cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a společně s okurkami přidejte k tvarohové směsi. Pokud je pomazánka příliš hustá, rozřeďte ji dle potřeby mlékem. Přidejte nasekanou čerstvou petrželku a promíchejte. Osolte a opepřete dle chuti, ozdobte petrželkou a zakápněte trochou citronové šťávy.

Ochutnali jste?

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1