Panna cotta

Panna cotta

Obtížnost
Běžná
Počet porcí
4

Co budete potřebovat

  • smetany 33%  1/2l
  • plátky želatiny  3
  • cukru  2PL
  • vanilkový lusk  1
  • citron  1
  • lesní ovoce na ozdobu 

Postup přípravy

  • Smetanu zahřejeme max. na 80 stupňů, Mezitím si necháme nabobtnat želatinu. Vanilkový lusk rozřízneme podélně a stáhneme semínka, která vložíme do smetany. Přidáme kůru z citronu, cukr i rozříznutý vanilkový lusk, který před nalitím do formiček vyndáme.

  • Necháme vychladnout a podáváme s čerstvým ovocem.

 

Ochutnali jste?

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1