Kachní prsa s cibuládou s portským vínem

Kachní prsa s cibuládou s portským vínem

Obtížnost
Běžná
Počet porcí
2

Co budete potřebovat

  • kachních prsou  2ks
  • červené cibule  4ks
  • másla  1/2
  • snítky tymiánu  2
  • porstkého vína  0,5dcl
  • cukru  2lžičky
  • sůl, pepř 

Postup přípravy

  • Kachní prsa očistíme, zbavíme přebytečného tuku, nařízneme na kůži a vložíme na rozpálenou pánev, kůží dolů. Po několika minutách otočíme a opět zprudka opečeme. Vložíme do vyhřáté trouby na 160 stupňů na 12minut.

  • Na másle si podusíme cibulku, přidáme tymián a cukr a 10-15minut dusíme. Zalijeme portským vínem a necháme odvařit. Nakonec přidáme oříšek másla a dochutíme solí a pepřem.

 

Ochutnali jste?

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1