Domácí tvarohová zmrzlina

Domácí tvarohová zmrzlina

Obtížnost
Nízká

Co budete potřebovat

  • tvarohu  500 g
  • zakysané smetany  200 g
  • smetany ke šlehání  250 ml
  • moučkového cukru  80 g
  • vanilkový cukr  1

Postup přípravy

Dva nízkotučné tvarohy ve vaničce vyklopíme do mísy, přidáme kelímek zakysané smetany, oba cukry a společné důkladně prošleháme do hladkého krému. Ve druhé míse si vyšleháme minimálně 30% smetanu dotuha, a poté ji již jen stěrkou opatrně vmícháme do tvarohového krému. Přendáme do misky a dáme zamrazit. Během mražení můžeme několikrát zlehka promíchat. 

Druhou možností je směs nalít do tvořítek na nanuky, zapíchnout dřívka, nechat zamrazit a nanuky jsou na světě!

Zdroj fotografie: Shutterstock.com

 

Ochutnali jste?

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1