Problémy s otěhotněním? Babské tipy, jak zaručeně otěhotnět!

Problémy s otěhotněním? Babské tipy, jak zaručeně otěhotnět!

Toužíte po miminku, ale to si dává načas? Zkuste mu jít trochu naproti. Třeba pomocí rad našich babiček a prababiček...

Někdy je to jen v hlavě

Babské rady mají na rozdíl od lékařských preparátů a medikamentů jednu velkou výhodu. Neuškodí vám. A i když zrovna nezaberou, víte, že nedáváte všanc své zdraví. Problémy s otěhotněním trápí čím dál tím víc párů. A také se často stává, že ani lékařské vyšetření žádný problém neobjeví. Možná je to v hlavě, možná je to stresem, který se na nás valí ze všech stran a nenaplněnou touhou.

Zkuste babskou radu. A co by nám naši předci poradili?

Bylinky umí zázraky – Právě bylinky měly dříve nezastupitelnou roli při řešení jakéhokoliv zdravotního neduhu. Babky kořenářky doporučovaly při potížích s neplodností nejčastěji kontryhel, maliník, řebříček, meduňku, heřmánek, šalvěj či pelyněk pravý.

 

Horko nám nesvědčí – Máte rádi vy i partner horké koupele, kdy voda pomalu vře? Raději si je nějaký čas odpusťte. Horko nedělá dobře ani ženským, ani mužským pohlavním orgánům (dochází ke zpomalování pohybu spermií).

 

Orgasmus je nejen příjemný, ale i pomáhá – Tvrdí se, že pokud má žena orgasmus, pravděpodobnost otěhotnění se zvyšuje. Je to dáno stahy dělohy, které pomohou spermiím dostat se tam, kam mají.

 

Klasika to jistíIdeální poloha pro milování je dle našich babiček ta klasická, tedy na misionáře. Po aktu by si ještě žena měla nadzvednout zadeček a dát nohy nahoru. Pro ty mrštnější je doporučováno udělat svíčku a vydržet v ní třeba i 30 minut.

 

Uvolněte se – Tato rada se snadněji říká, ale hůře provádí, zvlášť pokud při milování spíše, než na příjemné pocity myslíte na to, zda už se to tentokrát povede. Nedovolte, aby se z milování stala povinnost.

 

Uvařte si čaj – Ten podpoří nejen tu avizovanou pohodu, ale pomůže i vnitřně. V obchodech najdete mnoho již hotových směsí, které by měly pomoci zharmonizovat váš menstruační cyklus a hladinu hormonů. Můžete si ho ale zkusit připravit i doma:

 

Na směs budete potřebovat:

100 gramů třezalky, 100 gramů kopřivy, 100 gramů kontryhelu, 30 gramů měsíčku a 20 gramů řebříčku. Bylinky smíchejte a pro přípravu šálku čaje si vždy odeberte polovinu polévkové lžíce. Bylinky spařte 250 ml vody a nechte 15 minut louhovat. Pijte třikrát denně, ale vynechejte období menstruace. Čaj se také nedoporučuje pít stále v kuse. Po upotřebení celého množství si dejte alespoň dva týdny pauzu.

 

Někdy však chuť na milování chybí. Jak ji zase povzbudit se můžete dočíst v tomto článku.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

 

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1