Dárky pro ženy k Vánocům? Co jim nekupovat!

Dárky pro ženy k Vánocům? Co jim nekupovat!

Vánoce jsou období, které se pro mnohé muže stane noční můrou. Svým partnerkám by rádi splnili jejich přání, jenže často netuší, které z těch vyslovených je vlastně to pravé. Na internetu putuje jeden vtip, který je hodně pravdivý: „Řekne-li vám žena, že k Vánocům nic nechce, je to past!“ A ano, povětšinou je to past. Žena chce být překvapena, dárek je pro ni často potvrzením citů může vůči ní. Symbol, že si jí všimne. A teď si představte, že se netrefíte...

Jak se v tom vyznat

Většina žen má vytváření přání v popisu práce. Někdy je přání založeno na touze, jindy je jen momentální inspirací, která se ztratí spolu se zavřením časopisu nebo webových stránek. Jenže, jak se v tom má muž vyznat? V dobré víře pak pořídí něco, o čem byl skálopevně přesvědčen, že to musí být ono! Je dobré k tomu přistoupit jako k obchodování na burze. Sledujte trendy. Některé zájmy se zkrátka nemění. Vezměte také v potaz, že ženy bývají o Vánocích „naměkko“, proto se nemusí vyplatit kanadské žertíky.

Ne všechno ženy považují za dárek

Kdo z vás viděl Simpsonovi, pozor na dárky typu „Koule Homer“, kterou Marge skutečně neocenila. Ačkoli s vámi může žena sdílet vaše nadšení pro hraní stolních her, fandí vám na závodech v cyklokrosu a nebo podniká výlety, ne vždy pod stromečkem ocení právě stolní hru či lístky na „jedinečné“ představení cyklo-bohů. Stejně tak se pravděpodobně nesetkáte s nadšením, pokud jí darujete kilovku zrnkové kávy (vždyť přeci tak ráda pije kávu)! Logiku to má, jenže mužskou. Žena chce skutečný dárek. Když kávu, tak různou a v hezkých malých balíčcích. A nebo třeba přenosný kávovar.

Dárek pro ženu, ne pro domácnost

Nový mixér nebo vysavač je určitě záslužný a potřebný dárek. Jenže žena se může cítit zklamaná, protože místo bohyně je z ní zase „jen“ kuchařka nebo uklízečka. Kromě praktických dárků je třeba vybrat i něco osobního, co ženě poskytne dostatek vzletných myšlenek a pocitů. Zkuste například zajímavě řešenou čokoládu, matcha sušenky, šál, omalovánky či „kabelku“. 

Chcete být originální?

Žena jistou originalitu očekává. Vždyť i ona se cítí „originálem“, ale dejte si pozor, abyste nebyli originální až moc. Pokud sázíte na šperk, okoukněte styl, který nosí. Nejen šperků, ale i šatníku. A v tomto duchu vybírejte. Pokud máte doma ženu se zájmem o duchovno či ezoteriku nesnažte se o nějaké knihy (pravděpodobně je četla a nebo nenávidí). Nejlepším řešením je v tomto směru navštívit ezo-obchůdek. Překousněte strach a vyrazte jí třeba koupit nějaký „kámen“ s příběhem.

Měkké dárky ženám nevadí

Od určitého věku už ženám „měkké“ dárky, tedy ty s vyhlídkou nějakého nového kousku do šatníku, nevadí. Naopak, jsou vítány s nadšením. Pokud chcete podpořit i váš intimní život zkuste zakoupit nějaké odvážnější prádlo či noční košilku. Jen pozor, nemělo by jít o vybavení pornoherečky, spíše o vkusnou dráždivost. Jinak se žena může urazit, co v ní vidíte. Pozor i na vtipné zástěry do kuchyně, abyste pak nespali v obýváku.

Voňavé dárky

Hned vedle oblečení a šperků se s nadšením setkáte i v případě vůní. Opět platí pravidlo, že nová vůně je tabu, sáhněte po takové, kterou vaše partnerka už používá. Koupit pak můžete nejen parfém ale i tělové mléko, mýdlo nebo šampon. Vhodné jsou i různé éterické oleje nebo soli do koupele. Přibalte k tomu zdravé mlsání a výhra je vaše.

Frčí i zdraví a štíhlá linie

U mnoha žen je in také zdravé stravování. V tomto případě se hodí trošku zaexperimentovat a třeba koupit kuchařku nebo kurz vybrané kuchyně. Vhodné jsou také různé doplňky stravy, které podporují ženskost, například ženšen. Vybrat můžete i různé dárkové sady zdravých bylinných nápojů nebo čajů. Pokud budou navíc hezky zabaleny, budete bodovat.

A jaké dárky vybrat pro muže? Inspirujte se v článku Čím obdarovat muže, aby nemusel radost předstírat.

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1