Měsíční horoskop aneb co vás čeká v dubnu

Měsíční horoskop aneb co vás čeká v dubnu

Duben přináší jaro a čas probouzení se v naději a víru v nové zítřky. Co vám přinese duben podle hvězd?

Co čeká Berany?

Berani, jestli toužíte po lásce, pak jste na dobré cestě. Podle Venuše se na vás usměje štěstí. Duben přeje novým kontaktům, společnosti a zábavě. Právě společnost a socializace vám pomohou zahnat chmury a nepříjemnosti, které vás v pracovním kolektivu mohou potkat na začátku měsíce. Nebojte se, nic vážného, svoji práci děláte skvěle, tak se nenechte rozhodit a neberte si výtky osobně. V rámci emoční rovnováhy si pravidelně dopřejte procházku parkem. Vyčistíte si hlavu a kdo ví, na koho tam narazíte. Že by na lásku?

 

Duben pro Býky

Jaký bude duben pro vás, Býci? I když už je toho na vás moc a začátek měsíce vás příliš nenadchne, věřte, že se vše obrátí k lepšímu. V polovině dubna můžete využít volný čas k očistě domova, šatníku a mysli a zbavte se všeho, co vám krade energii. Jedině tak si užijete jaro s pozitivní energií. Na co naopak dát pozor? Nepřepínejte se a myslete na jarní únavu.

 

Blíženci, co ještě přijde?

Blíženci, pokud cítíte, že po svém boku nemáte oddaného partnera, je čas porozhlédnout se ve svém okolí. Nepřehlíželi jste pravou lásku? Nebo dobrého přítele? Všímejte si světa okolo vás, a kromě lásky můžete objevit i nové příležitosti. V dubnu nehazardujte s penězi a dejte si pozor na své výdaje. Investovat můžete, ale do odpočinku. A rada na závěr? Hledejte v životě rovnováhu. Co pro ni můžete udělat už dnes?

Duben pro Raky

Užívejte si vše, co k vám přichází včetně vlastního kritického sebehodnocení. V dubnu totiž konečně pochopíte, co jste v minulých měsících dělali špatně nebo co jste zanedbali. V práci vás čeká odměna, kterou si zasloužíte. Bude se vám dařit také v kolektivu, jaro je ideální čas zažít s kolegy něco nového. Iniciativu můžete převzít do svých rukou, kolegové to ocení.

 

Jak se budou mít Lvi?

Milí Lvi, jestliže nejste dlouhodobě spokojeni s chováním partnera, je čas zbavit se napětí. Aby váš vztah nadále fungoval, zkuste se podívat i na své vlastní chování a možná odhalíte víc, než byste čekali. S empatií a nadhledem dokážete znovu nastolit harmonii. Napjaté to může být také v práci, nepřepínejte se, zbytečně byste dělali chyby. Naučte se vědomě odpočívat a všechno bude v pořádku. Když budete naslouchat svému tělu, vyhnete se zdravotním potížím, které hrozí v důsledku úbytku energie na konci měsíce.

 

Co potká Panny?

Panny, vyhněte se vztahovačnosti a neberte si jednání druhých osobně. Jinak by hrozilo, že se urazíte v rámci pouhého nedorozumění a přijdete o blízký vztah. Co se týká financí, v druhé polovině dubna přijdou nečekané výdaje. Nebojte se však, podle hvězd vše hravě zvládnete. Jak přijít v dubnu na jiné myšlenky? Vyzkoušejte léčivý jarní úklid a zvelebte váš domov. Právě doma najdete v dubnu skvělé zázemí pro odpočinek.

Co čeká Váhy?

Váhy, užívejte si společnost a každý přítomný okamžik. Je možné, že v dubnu zažijete nečekaný flirt. Pozor si dejte na nesoustředěnost, která by vám mohla ztížit práci a pracovní nasazení. Nevzdávejte se, v polovině měsíce se karty obrátí a vy budete produktivní. Pokud uděláte vše pro návrat své plné soustředěnosti, očekávejte úspěch. Může jít o finanční odměnu, výhru či pochvalu od šéfa. A jak si pomoci? Pravidelně se hýbejte. Jakmile nastoupí nesoustředěnost, zapomeňte na práci a projděte se. Pohyb vás dokonale nastartuje.

 

Duben s lehkostí pro Štíry

Duben vám přinese spoustu příjemných událostí, ale první krok je na vás. V tomto měsíci můžete pocítit tíhu okolí, které vás často žádá o pomoc. Pomáhejte, ale nezapomeňte si zachovat zdravé hranice. Pomůže vám asertivita. Pozor na jarní nachlazení.

 

Duben pro Střelce

Pro Střelce máme skvělou zprávu, měsíc se ponese v duchu dobrých vztahů a lásky. Čeká vás nejen všudypřítomný úsměv blízkých, ale i nečekaný dar nebo překvapení. Pozor si dejte na zmatek v povinnostech, naučte se lépe a efektivně plánovat. Pokud si určíte své jasné priority, dostanou se k vám zajímavé nabídky, a to nejen ty pracovní.

 

Kozorozi, a co vy?

Budete skvěle vycházet s partnerem i blízkými, a to zejména proto, že jste na tom tvrdě pracovali. Je čas, abyste nebyli přísní ani na sebe, zapracujte na sebelásce. Radost a láska vám pomohou vychutnat si krásný měsíc plný pozitivní energie, ostatně tu z vás bude moci čerpat i vaše okolí a rodina.

Jaký měsíc zažijí Vodnáři?

Možná přemýšlíte nad tím, že už je toho na vás jednoduše moc. Nebojte se, toto období pomalu končí. Když si dáte pozor na ztrátu peněz, nic horšího vás nečeká. Věnujte se blízkým a nebojte se sdílet své pocity, i když nejsou pozitivní. Hvězdy vám radí, abyste mluvili o tom, co vás trápí, uleví se vám a posunete se kupředu. Sdílením navíc překvapíte své blízké, kteří o vašich myšlenkách neměli tušení. Úleva přinese i bonus v podobě nové vlny harmonie.

 

Co potká Ryby?

Máte ve svém okolí idola? Pak věřte, že i on z vás nespustí oči. V práci vás čeká příjemné období a možná i zajímavý posun. Abyste si zachovali chladnou hlavu a neupadali jste do úzkostných stavů, dbejte na dostatečný pitný režim, vyváženou stravu a dostatek pohybu. Díky těmto opatřením a třeba i jarnímu detoxu se vyhnete jarní únavě a užijete si pestrý jarní měsíc.

 

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Zdroje:

https://www.astrohled.cz/horoskopy/horoskop-na-tento-mesic/detail-horoskopu/?id_znameni=13

 

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1