Horoskop na červen 2022

Horoskop na červen 2022

3 min. čtení Redakce
Chcete vědět, jaký bude letošní červen podle hvězd? Buď se můžete nechat překvapit, nebo si přečíst v našem červnovém horoskopu, co vám předpovídají hvězdy!

Beran

Červen v beranech probudí aktivitu, díky které se jim bude dařit nejen v pracovním, ale také v osobním životě. I přes chuť pouštět se do mnoha nových věcí, hvězdy radí zvolnit a nezapomínat na zasloužený odpočinek. Díky pozitivnímu naladění se beranům podaří vyřešit drobná nedorozumění a neshody v partnerských vztazích. Konec měsíce se ponese ve znamení výzev, které mohou být příslibem lepších zítřků. Možná nová pracovní příležitost, láska, … kdo ví? 

Býk

Pohodoví býci si červen budou opravdu užívat. Počátek léta bude ve znamení lásky a milostných vzplanutí. Zadaní by si měli ovšem dát pozor na riskantní letní flirtování, které by mohlo s jejich pohodovým životem nepěkně zamávat. Býci by proto měli řešit lásku v červnu hlavně rozumem. 

Blíženci
Červnová letní pohoda se dotkne i blíženců. Pomalé tempo bude vybízet k relaxaci a sladkému nicnedělání. Koncem měsíce se může objevit menší rodinný či partnerský problém, jehož řešení je vhodné raději odsunout na další měsíc. Někdy se totiž věci mohou vyřešit samy, což si v červenci uvědomí také blíženci. 

Rak

Červen bude pro raky měsícem navazování nových kontaktů. Z raků bude v červnu vyzařovat zdravé sebevědomí a sexappeal. Pro svobodné je červen ideální měsíc vyrazit do společnosti a poohlednout se, jestli někde nečeká ten pravý, nebo ta pravá. Díky pozitivní energii a aktivitě se raci mohou těšit také na úspěšný pracovní měsíc. Pozor ale na emocionální nestabilitu a neadekvátní reakce, kterých by raci mohli později litovat. 

Lev
„Dvakrát řež a jednou měř!“ je heslo, kterým by se měli lvi v červnu řídit. Žádná ukvapená rozhodnutí a žádné neuvážené kroky, což se týká hlavně zaměstnání. Neshody s kolegy a se šéfem by lvii měli řešit v klidu, bez emocí a snažit se o kompromis. Na radikální řešení je vždy dost času. 


Panna
Panny nebudou v červnu čekat žádné životní kotrmelce, ale poklidný a pohodový počátek léta. Červen bude pro panny obdobím rozjímání, klidu a relaxace. Pannám bude dobře ve společnosti těch nejbližších, a proto je ideální čas navštívit rodinu a přátele. 

Váhy

Červen je pro váhy ideální čas vystoupit ze své „váhavé“ komfortní zóny. Odvaha překonat nejen překážky, ale také sama sebe, by se váhám mohla vyplatit. Na obzoru se začnou rýsovat změny, které mohou váhy velmi příjemně překvapit. 

Štír

Silné emoce, které vámi budou v červnu zmítat, se snažte mít pod kontrolou. Ne vždy se dá všechno vzít zpět a v afektu vyřčená slova sice mohou přinést uvolnění, nicméně do budoucna nevěstí nic dobrého. Na nezadané se může štěstí, v podobě nového vztahu, usmát až ve druhé polovině měsíce.

Střelec
Máte chuť realizovat své plány, o kterých jste dlouho jen snili? Vzhůru do toho, protože červen je ideální čas na to plnit si své sny. Ačkoliv v profesním životě se vyskytnou drobné rozepře s kolegy, držte se zpátky. Možná, že za neshody může jen vaše touha dokázat ostatním, že jste lepší než oni, což vždy nemusí být pravda. Zkuste více relaxovat a být v klidu.

Kozoroh
Pracovní úspěchy na sebe v červnu nenechají dlouho čekat a možná vás čeká i lákavá pracovní nabídka, která se neodmítá. Úspěšný a plodný červen se ovšem bude týkat nejen pracovních, ale také osobních událostí. Ti, kteří se marně snaží o početí, možná červen promění na měsíc, kdy se konečně zadaří. Kozorohům se zkrátka bude dařit ve všem, na so sáhnou. 


Vodnář
Pokud jste dosud nevěděli kam dřív, červen je skvělá doba na zpomalení. Hvězdy jsou nakloněny rodinnému štěstí, a proto nezapomínejte svému protějšku dát najevo své city. Co takhle romantický výlet? Pečujte o sebe a své zdraví, protože počátek léta je ideální čas na zlepšení kondice.


Ryby
Pokud něco skončilo, věřte, že červen bude plný nových začátků. Nové zaměstnání, nové přátelství, nová láska? Nové začátky se ovšem týkají i vás samotných. Toužíte po něčem novém, co by vás mohlo duševně obohatit? Červen je tou správnou dobou to zkusit.

 

Autor: Redakce

Zdroj: www.astrohled.cz

Foto: Unsplash.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1