Červencový horoskop. Příval pozitivní letní energie je tu!

Červencový horoskop. Příval pozitivní letní energie je tu!

3 min. čtení Vendula Jelínková
Na co se kromě letní pohody můžete těšit v červenci? Na kreativitu, inspiraci i pozitivní energii. Pryč jsou obávané chmury, podle hvězd si tento letní měsíc budete moci vychutnat naplno a bez zbytečných starostí. Jak jsou na tom jednotlivá znamení a co je čeká?

Berani, červenec si vychutnáte naplno

Berani se mohou těšit na úspěšný a naplněný měsíc. Přestože z hlediska kariéry bude červenec spíše průměrný, v lásce, vztazích a financích si stěžovat rozhodně nebudete. Finanční život se může obrátit k lepšímu, slibují hvězdy. Neutrácejte však více, než je zdravé. Rovnováhu hledejte také v aktivitách s partnerem, aby nedošlo ke zbytečným roztržkám. Jedině tak si užijete příjemné léto v duchu harmonie a radosti.

 

Pozor na emoce, Býci, nebuďte unáhlení!

Býci, odhoďte svéhlavost a nejednejte pod tlakem nálady a dočasných emocí. Jedině tak se vyhnete hlouposti, která by vás mohla mrzet. Od půlky července se svezete na vlně pohody – a to jak v zaměstnání, tak v osobních i rodinných vztazích. Podnikáte? Pak právě v červenci máte šanci uspět a dočkat se slušného výdělku. Sklidíte, co jste zaseli.

 

Měsíc plný překvapení, Blíženci, jste připraveni?

Kdepak, Blíženci, nemusíte žádat o pozornost druhých. Když si dovolíte do vztahů pustit lehkost, lidé vás budou vyhledávat sami – bez vašeho přičinění. Nemáte dlouhodobý vztah? Zbystřete, je možné, že váš vysněný protějšek přivedou vaši přátelé. Mějte oči i srdce otevřené – a užijte si měsíc plný překvapení, které vás čekají také v práci.

 

Raci, připravte se na nová přátelství

Přestože byste se mohli zaleknout potíží v práci, věřte, že jsou pouze dočasné a jde o cennou lekci. Trápí vás trhlina v milostném vztahu? Dopřejte si odstup, nebojte se své pocity sdílet s partnerem. Červenec prospěje vaší finanční sféře a zdraví. Těšit se můžete především na zajímavé nové vazby a přátelství.

Milí Lvi, pozor na zdraví a partnerské soužití

Sílu a nadšení pro práci přinese také červenec. Konečně uvidíte výsledky, Lvi, a budete na ně náležitě hrdí! Planety pro vás chystají finanční stabilitu, ale i problémy ve vztahu s partnerem. Nenechte mezi vás vstoupit lví aroganci, zkuste si zachovat chladnou hlavu a laskavé srdce. Pozor si dejte také na zdraví, mohly by se objevit nedořešení problémy z minulosti. Jinak se jedná o úspěšný letní měsíc, na který budete rádi vzpomínat.

 

Sympatie, peníze i povýšení. Vypadá to slibně, Panny

Pokrok na pracovišti může vést k povýšení. Napětí vás však čeká doma, ale rozplyne se, když si dopřejete čas pro sebe. Červenec vás zahrne hojností i plným zdravím, peníze můžete očekávat ze státního sektoru. Je tu osoba, která vás silně přitahuje, V tomto měsíce se dozvíte, že jde o oboustrannou náklonnost.

 

Příslib nové energie do vztahu pro Váhy

Také vy, milé Váhy, máte v červenci slíbeno uspět v zaměstnání či podnikání. Hvězdy vám jsou nakloněny díky Slunci v devátém domu. Čeká váš sice konflikt v partnerství, ale pamatujte, nejde o nic vážného. Jde jen o malé popostrčení ke zlepšení komunikace  a vyčištění ovzduší.

 

Pozitivní výsledky? Máte se na co těšit, Štíři

Chcete získat lukrativní pozici? V červenci je vám přáno, nebojte se opustit komfortní zóny a zkusit udělat krok do neznáma. V milostném životě zavládne spokojenost, to platí také pro oblast peněz. Hlídejte si zdraví. Děláte pro něj opravdu všechno?

 

Střelci, nebojte se prosadit své nápady

Váš domov ovládne klid a mír. To se odrazí také na vašem milostném životě a zaměstnání. Vaše vyrovnanost by však mohla skončit kvůli problému s penězi. Umíte pracovat s rodinným rozpočtem? Dávejte si pozor na finanční záležitosti. Jinak pro vás bude červenec obecně úspěšný – bude vám přáno, pokud přijdete s jakoukoli inovací v zaměstnání či podnikání. Vaše projekty mají šanci uspět.

Je čas pročistit rodinné vztahy, Kozorozi

V červenci se objeví problém z minulosti, který bude třeba vyřešit. Rodinný konflikt je zkouškou a může posílit vaše rodinné vazby. Netlačte na své blízké a nebuďte příliš přísní. Výkyvy emocí jsou v pořádku, Kozorozi, naučte se je přijímat. Uspějete, pokud se odvážíte pustit do seberealizace. Kým nebo čím chcete být?

 

Poperete se s každou výzvou, Vodnáři

Každá výzva vám umožní využít červencovou pozitivní energii. Užívejte si sportu, posílíte dobrou náladu a zdraví. Pozor si dejte jen na přílišnou impulzivnost, která ne každému sedí. Vaši blízcí by s vámi nemuseli držet krok a mohlo by docházet ke konfliktům. Váš vnitřní neklid vám pomůže zmírnit láska. Užívejte si chvíle ve dvou.

 

Ryby, nebojte se ukrást si chvilku pro sebe

Ryby, pravděpodobně se budete cítit jinak. Může za to hravá energie, která zatočí s vaším chováním. Dejte si pozor, abyste nebyli až příliš hraví a svým neobvyklým chováním někomu neublížili. Nejednejte ani pod vlivem emocí. Pravidelně si dávkujte pohyb, přírodu a energetická místa a samozřejmě samotu. Posílíte kondici i psychickou odolnost.

 

Zdroj: www.astrosage.com

Foto: Unsplash,com

 

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1