Pohybová výzva na srpen. Dejte si pořádně do těla!

Pohybová výzva na srpen. Dejte si pořádně do těla!

Léto je jako stvořené ke sportovním výkonům a času, který je ideální trávit venku. Na srpen pro vás proto máme další aktivní výzvu a tentokrát si dáte do těla komplexně, a potrápíte tak více svalových a tělesných partií. Takže, oblékněte se do cvičebního úboru, vezměte si sportovní pomůcky a hurá na to.

Cvičit komplexně je nesmírně důležité, a to hned z několika důvodů – nebudete přetěžovat pořád jen jednu partii, vaše tělo bude pracovat správně, formovat se a posilovat rovnoměrně, a hlavně je třeba jednotlivým oblastem také dopřát trochu odpočinku. Ke cvičení jako takovému však patří také správná strava. Bez té se nikdy nikam neposunete a vysněné výsledky nikdy nerealizujete. Cvičení jako takové by proto mělo být smysluplné, kombinovat kardio a posilování, nezanedbávat protažení a regeneraci.

Předchozí výzvy byly věnované břichu, pažím a nohám. Teď to všechno spojíme a vy střídavě zamakáte nejen na těchto partiích. Takže, co vás čeká a nemine?

Měsíční výzva na srpen bude věnována několika cvikům:

  • skákání přes švihadlo,
  • výpady,
  • poloviční most (zvedání hýždí směrem ke stropu z pozice vleže),
  • prkno na boku (střídavě obě strany),
  • superman (pozice vleže na břiše, s nádechem vytahování paží a nohou směrem vzhůru),
  • prkno na koleni (přizvedávání nohou, obě strany).

Pojďte do toho s námi, vytiskněte si následující tabulku, pověste třeba na ledničku a každý splněný den si pěkně odškrtněte. Na konci měsíce nám pak můžete dát vědět třeba u facebookového postu, jak se vám dařilo.

Zdroj fotografií v tomto článku: Shutterstock.com

Témata článku:

Nejčtenější

Mohlo by vás zajímat

instagram-svg c17d5218-e2fc-42ea-819e-539ea2e6c70d-svg Capa 1